Fogadjátok szeretettel a 2021-es év TAROT Elemzését!

Visszatekintés…

A Tarotban a CSÁSZÁR a 4-es számot képviseli, így a 2020 év a 4-es szám jegyében indult el és a Mars bolygó tartozik hozzá. A 2020-as ÉV specialitása: földi valóság, teremtés, alapvető szerkezet, irány, rendszerek és hierarchia, felelősség tudat, bátorság és vezetői képességek.

Az előző 2019-es évünkhöz a CSÁSZÁRNŐ és a 3-as szám tartozik, ami pedig a befogadás, helyünk a világban princípiumokat hordozta. Az előző 3 évben az 1-es számú év a teremtés, a 2-es évében sokat tanultunk magunkról, a belső és külső világunkról, és minden amit megalapoztunk a 3-as évében beteljesedhet, majd a 4-es évben pedig erényekké válnak, megvalósulnak tartósan, és ehhez mi magunkat is megtanuljuk “megtartani” vezetni, képviselni, megvalósulni.

Mit visz a 2020-as év, és mit hoz a 2021-es év?

Amíg a 2020-as év hozta a rendet, az Önmagunk megvalósítását, önuralmát, addig a 2021-es év meghozza nekünk a megéléseket és a bölcsességünket. A 2020-as évben a Császár évében 4-es számot képviselő időszak sok mindent kiderített magunkról és a világban lévő hatalmakról. Megtanulhattuk a saját életünk feletti hatalmat azáltal, hogy a mérsékléseket mutatott nekünk ez az év (vírus helyzetek…), így megtanulhattuk az olyan elvárásainkat elengedni, amik irreálisak voltak, persze ez nem azt jelenti, hogy könnyen ment. Igen, sokszor örültünk annak, ha éppen nincs körülöttünk inger, és a gondolatainkat meg tudjuk valósítani.

Megtanulhattuk azt is 2020-ban, hogyan kell az egyéni igényeinken túllátni vagy hogyan kell a közösség érdekében és a tolerancia jegyében olyan cselekedeteket is megtennünk, amelyeket egy közös jó érdekében vállalunk fel. Azt is megtanulhattuk, hogy az egyéni érdek karmája fölé kerekedik a közösségi karma. Igen, ilyen egy igazi uralkodó, aki először magát “uralja”, majd ezután rendet teremtve a külvilágára is hat az egyszerűségével és a letisztultságával, nagyvonalúságával és erős hitével.

Mit hoz a 2021-es év?

Ez a 2020-as év ezt mind tartalmazta, hát nem gyönyörű?!
Csodás fejlődés ez EGOnak, az önzetlenség és bölcsesség felé 🙂 és íme a fizikai életünk rendbetétele és kénytelen átgondolása mellett elkezdett minket afelé terelni, hogy a 2021-es évben megélhessük a kíválóságainkat, a bölcsességeinket, az értelem és az igazság egyensúlyát, kinyilatkoztatását a fényesség felhozását. A 2021-es év a Tarot-ban az 5-ös számot, a FŐPAP minőségét hozza. Az 5-ös szám az előző négy év/számban manifesztálódott elem, realitásán túlmutató erő, amelyen keresztül megnyilvánul a bennük rejtőző lényeg. Tehát a 2020-ban megérlelt, megtett szükséges változás mértékében leszünk képesek a belső irányunkat megtalálni, a belső fényünket, megvilágosodásukat megismerni, megélni. Természetesen olyan mértékben és lehetőségek között, amilyen életszakaszban egyénileg éppen vagyunk.

A Főpap gyakoroltatni és előidézni fogja velünk a LELKI NYUGALMAT, mindentől függetlenül. Arra fog ösztönözni bennünket, hogy mélyüljünk el a valódi boldogságban és minél többet gyakoroljuk a HITünket, nemcsak a belső, hanem a külső világunkban is.

Mit is jelent ez?!

Higgy magadban, fedezd fel az erényeidet mind testi kvalitásban, mind lelki kvalitásban, mind a szellemiségedben. Jó időszak ez magadról tanulni és a HITet megtalálni. A HIT nem dogmáktól és vallásoktól függően értendő, hanem a dolgokban megélésekben megérlelt biztos látásunk, érzésünk és tapasztalásunk. Az értelmed megérti, az érzésed megérzi, az átértékelések megváltoztatják. A Főpap éve a hit világát és a hit bizonyosságán alapuló mély biztonságérzést is jelképezi. A legfontosabb belső hajtóereje az elrejtett lényeg keresése. Arra tanít bennünket, hogy az anyagi javakra való törekvés közben is keressük a dolgok magasabb értelmét, amely minden dologban felfedezhető. Ez az, amit fogsz tapasztalni ebben az időszakban.

Ha még kicsikét döcögve ismerjük magunkat, és úgy érezzük ez lassú a számunkra, akkor ez az időszak nagyon jó arra is, hogy egy számodra hiteles tanító-segítő segítségét kikérd. A Főpap az egyik legszakrálisabb lap a TAROT-ban, aki meghozza a HITünk és az utunk védelmét is.

Mit kell tudni egy jó tanító-segítő emberről?

Milyen a jó Tanító?
1. Jóindulatú
2. Segít abban, hogy módszereid legyenek önmagadhoz
3. Nincs elvárása a fejlődéseddel szemben
4.Őszinte

Akár kívül keresed meg ezt a segítőt, akár a magadét engeded megélned, nagy és jó tapasztalásokat gyűjthetsz. Hasznos segítség ehhez az ima, a felajánlások, istentisztelet, meditáció.

Személyes TAROT elemzés

Mi várható a HIVATÁS területén 2021-ben?

A hivatás területén a Főpap éve felismerteti velünk a valódi képességeinket, megmutatja, hogy van egy magasabb értelem a munkánk/ hivatásunk mögött, amit a minőség és erkölcsi alapokkal el tudunk érni. Így hát nagyon sokan fel fogják ismerni a valódi motiváltságot a munkahelyükön és hivatásunkban, azonban ezek felismerések időszaka ami arra sarkall, hogy lehet más minőséget is képviselni, majd a megfelelő alapozás után változtatni.

Mi várható a KAPCSOLATOK területén 2021-ben?

A kapcsolatok területén (nemcsak párkapcsolat) képesek leszünk a párkapcsolatainkat, kapcsolatainkat szebben és értékesebben meglátni, felismerni. Akinek a kapcsolódásai “hiányosak”, nekik megmutatja a bizalmat, a jóindulatot és azt az eredendő jóérzést, ami akár behív egy új párt, jó munkahelyet jó kollektívával, sőt újra indíthat egy magasabb minőségben régi fénytelen kapcsolódást. Segíti az elengedések megértését és értelmét is. Kiváló időszak régi kínlódásokkal teli kapcsolódások letételéhez, a saját nézőpontok megváltoztatásával, és arra is, hogy erősebben higgyünk a jó kvalitásainkban, mindezt úgy, hogy nem kérkedünk, nem vagyunk türelmetlenek, hanem odafigyelők és megbocsátók.

A Főpap

Archetípusa: Isten az emberek között
Állatövben a Bika, akiben tükröződik az anyag súlya
Istenségekben a Szentháromság szimbóluma
Mítoszok, amik hozzá fűződnek: Jézus utolsó vacsorája, a kelta Grál-király,
Szakrális helyei: Szent Péter Bazilika Rómában,
Ünnepe: Péter-Pál
Szakrális rítusa: ima, istentisztelet, meditáció
Kép: Leonardo da Vinci: Az utolsó vacsora
Zene: Addiagio
Illata: TÖMJÉN
Drágaköve: AMETISZT
Asztrológia: Nap a Nyilasban
Olvasmány: Leckék a Hitről, Biblia, Bhagavat Gita, Szív Szutra
Idézete: “Isten mindenhol jelen van. Csak akkor nem találjuk meg, ha keresni akarjuk.”

JÓ UTAT, ÉLVEZETES FELFEDEZÉSEKET és LELKI MEGBÉKÉLÉST KÍVÁNOK!!!

Természetesen még nagyon sok mindent tudnék mondani, ám ezek inkább személyes dolgok lennének, így ha még szeretnél saját egyéni térképet kapni, akkor kérlek írj e-mailt vagy jelentkezz be hozzám Személyes Tarot Elemzésre!
Akár online beszélünk, akár email-ben kéred az elemzést, mindenképpen az alábbi linken foglalj időpontot és írd a megjegyzésbe, hogy melyik segítést kéred.

Csodaszép napokat és gyönyörűséges Új Esztendőt kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ
életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Időpont egyeztetés (munkanapokon): 06-30-635-5449
Online felületen időpont foglalás hozzám – EGYÉNI SEGÍTÉS
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Január

Húgyhólyag- és Veseproblémák Lelki Okai

Félelmet reális vagy képzelt veszély érzékelése okoz bennem. Amikor félek, a szívem igen erősen ver, feszültté válok. A félelem akkor költözik belém, ha aggódok, nem vagyok biztos saját magamban…

Januári egészségtippek – Vese és a Húgyhólyag

A vese mint páros szerv a párkapcsolat szimbóluma. Vesebetegség esetén gyakran áll az a háttérben, hogy partnerünket vagy környezetünket hibáztatjuk, mert nem ismerjük fel ki mit, milyen problémát tükröz nekünk…

Vese és Húgyhólyag ásványai

A jáde jelentése “ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza …

Vese erősítő ételek

Mérsékelten forró, meleg, szobahőmérsékletű ételek (túl forró ételek a vese yint gyengítik). Ízvilág: sós. Húsok: bárány, vadmalac, sertés, kacsa, galamb, birka. Halak: osztriga, füstölt halak, lazac, tonhal…

Vesetisztító, veseerősítő növények

A húgyhólyag bakteriális és gyulladásos bántalmaira az Apróbojtorjános teakeverékek fogyasztását ajánljuk, naponta 1-3 csésze, étkezés előtt. Megelőzésre hetente 1-2 csésze fogyasztása javasolt.

Január és február az Ajurvéda szerint

A Taoista Jóga rendszerében az év első 2 hónapja a húgyhólyaghoz és a vesékhez kapcsolódó időszak. Mind a húgyhólyag, mind a vesék leghatékonyabb Ájurvédikus tisztítása és karbantartása…

Arcdiagnózis – Vese és Húgyhólyag

Diagnosztikus értékűek a szem alatti árnyékok, elszíneződések, az alsó szemhéj állapota. Sötét karikák a szem alatt – a vese jang életenergia kimerülését jelzik, melynek oka lehet vesebetegség, mellékvese-folyamatok…

Csakrák – Mantrák – Vese és Húgyhólyag

A 2-es csakra: Svadhisthana csakra, szakrális csakra, nemi csakra, sexcsakra – a keresztcsont magasságában helyezkedik el. Eleme a víz, tehát minden olyan dolog, ami a szervezetben folyékony…