Mivel a tavaszi időszakra a virágzás és a megújulás, a vidámság és az emelkedett hangulat a jellemző, ezért a tavasz típusú hölgyeknek (de a tavaszi időszakban mindenkinek) a tavaszi időszak sajátosságainak megfelelő illóolajok használata javasolt:

Minden ami VIRÁGOS
A természet megújulásának legfőbb jelképe a virágzás, ezért a tavasz típusú hölgyeknek javasolt minden virágillat használata, akár parfümként is: Rózsa, Jázmin, Ylang-ylang, Neroli, Magnolia, Geranium (Muskátli), Levendula, Clary Sage (Muskotályzsálya), Római kamilla.

Minden ami HANGULATEMELŐ
Ha a tavaszi időszakban a tavasz típusú hölgyeket is utóléri a lehangoltság vagy csak egy kis vidámságot szeretnének csempészni a napjaikba, akkor használják bátran a citrus illóolajokat: Citrom, Lime, Vadnarancs, Grapefruit, Cheers (öröm olaj) illóolaj keverék.

Minden ami MOZGÁS
Mivel a tavasz típusú hölgyek nagyon energetikusak és tavasszal egyre többet tartózkodunk levegőn, kirándulunk, kertészkedünk, sportolunk, futunk – ezért fontos megemlíteni a mozgást támogató illóolajokat is.
Az ízületeket és izmokat támogató DeepBlue, a légzéssegítő Air és a fizikai megerőltetés/edzés utáni fáradtságot/kimerültséget elűző Balance illóolaj keverékek használata elengedhetetlen a tavaszi időszakban.

Minden ami IMMUNERŐSÍTŐ
A tavaszi fáradtság és a lehangoltság a szervezet téli kimerülését és védekező-képességének alacsony szintjét is jelentheti, így nem árt, ha ebben az időszakban immunerősítő olajokkal is támogatják szervezetüket a tavasz típusú hölgyek: Onguard, Tömjén, Oregánó illóolajokkal.

Minden ami TISZTÍT
A tavaszi időszakban nagyon ajánlott a tisztító, méregtelenítő illóolajok használata, amelyek segítenek megtisztítani testünket a télen felhalmozódott méreganyagoktól és segítenek leküzdeni a téli időszakban rajtunk ragadt fölös kilókat is: Citrom, Zendocrine, Smart&Sassy és Oregano illóolajokkal.

Az olajokért nézz körül az astabolt.hu oldalamon! >>>

OLVASS TOVÁBB
A tavasz illóolajai… >>>
Milyen a TAVASZ típusú női karakter? >>>

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Június

Mudrák a BŐR szépségéért

Érdemes kipróbálni a mudrákat (gyógyító kéztartásokat) szépségetek és a bőr szépségének fokozására is!

Varázsos segítőink – Június

Merlin és Maeve – őket emelem ki ebből az ünnepkörből. Rendkívüli képességű, a természettel együttműködő és „uraló” két nagy hatalmú segítő.

A TAVASZ típusú nők

Gondoljunk csak bele mi jellemző a tavaszra? Tavasszal éled újra a természet, melegszik az idő, előbújnak a növények, tavaszi virágok, rügyeznek a fák, süt a nap. A tavasz típusú hölgyekre, ugyanúgy, ahogy a természetre is az élettel teliség és a friss, üde, világos...

Szépségvitaminok – BŐR vitaminjai

A bőrünknek is szüksége van tápanyagokra, vízre, és vitaminokra. Számos vitamin, ásványi anyagok és nyomelem áll rendelkezésünkre szépségünk karbantartására…

A TAVASZ illóolajai

a tavasz illóolajai közé leginkább a virágillatok tartoznak, melyeket akár parfümként is használhatunk. Többek között ide tartoznak a Rózsa, Jázmin, Neroli, Magnolia, Ylang-ylang és Geranium (Muskátli)

AKUPRESSZÚRÁval az ÁLMATLANSÁG ellen

Álmatlanság esetén segítségül hívhatjuk az akupresszúrát is, amely garantáltan mellékhatásoktól mentes megoldás az alvásproblémákra.

ILLÓOLAJOKkal a könnyebb álomba merülésért

Álmatlanság esetén vagy rossz alvóknak ajánlatos a következő a doTERRA Illóolajok és illóolaj keverékek, praktikák használata lefekvés előtt, melyek segítségével gyorsabban ellazulunk, elengedünk és könnyebben álomba tudunk merülni, reggel pedig kiegyensúlyozottabban...

ÁSVÁNYOK segítsége ÁLMATLANSÁG és alvászavarok esetén

ÁLMATLANSÁG esetén pedig nyugtató hatással lehetnek ránk a következő ásványok: akvamarin, ametiszt, arany topáz, peridot, réz, rózsakvarc, smaragd, zafír, lepidolit, szodalit, lapis lazuli, holdkő, csaroit, hematit és howlit.

Gyümölcsökkel a szép BŐRért kívül-belül

A gyümölcsökkel kívül és belül is nagyon sokat tehetünk bőrünk szépségéért, ha megesszük őket vitamintartalmukkal segítenek a szervezetünk karbantartásában, ha pedig pakolásként az arcunkra kenjük, akkor hidratálnak és csökkentik a ráncosodást…

Meridiánok – MÁJ meridián

A máj meridián feladata a tápanyag és a fizikai erőnléthez szükséges energia raktározása. Növeli a szervezet ellenálló képességét és méregteleníti a vért. A vérkeringést a szív irányítja, de magát a vért a máj raktározza és adagolja a testnek.

Májproblémák Lelki Okai

A májbajok a saját viselkedésemből származnak. A felgyülemlett frusztrációim, a gyűlölködéseim, a féltékenységem, az agresszivitásom mind-mind májproblémák megjelenésének rizikófaktorait növelik.

Máj és Májproblémák gyógynövényei

Egyik fontos méregtelenítő szervünk a máj, mely lebontja a szervezetbe jutott káros anyagokat. Munkáját azzal tudjuk segíteni, ha nem terheljük fölöslegesen…

BŐRszépség gyógynövényekkel

Mivel rengeteg lehetőséget kínál számunkra a természet és a gyógynövények a fiatalodásra vagy az öregedési folyamatok lassítására, a teljesség igénye nélkül a nézzünk néhány arcbőrünk és ráncaink számára kedvező hatású gyógynövényt.

Máj védelme testi és lelki szinten

Májunkat is testi és lelki aspektusból is felügyelnünk kell azért, hogy mérgektől mentesen, elégedetten élhessünk a lehető leghosszabb ideig…

Június az Ajurvéda szerint

A Június hónaphoz a májunk kötődik. A méregtelenítés a nyári hónapokban, a meleg hatására a leghatékonyabb. Erre a hónapra a módszer egyszerű, reggel éhgyomorra egy nagy bögre keserű teával indítsuk…

A Máj Gyógyító Ásványai

Az aventurin erősíti a májat, segíti a vérképzést, a vérellátást, melegíti és élénkíti az érzéketlen testrészeket…A zöld turmalin támogatja a máj működését, a szervezet méregtelenítési folyamatát és ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait…