Gondoljunk csak bele mi jellemző a tavaszra?

Tavasszal éled újra a természet, melegszik az idő, előbújnak a növények, tavaszi virágok, rügyeznek a fák, süt a nap.

A tavasz típusú hölgyekre, ugyanúgy, ahogy a természetre is az élettel teliség és a friss, üde, világos és vidám színek a jellemzőek: zöldek, sárgák, barackszínek, lilák, gondoljunk csak a húsvéti tojás üde színeire.
A tavasz típusú hölgy személyisége élettel teli, vidám, mosolygós, kacér, nyüzsgő és pörgős, ugyanúgy ahogy természet is nyüzsög tavasszal (pl.méhecskék virágról-virágra szállnak).
A tavasz karakter mindig talál valami megoldandó feladatot, intézkedik, egy percig sem tud nyugton maradni. Mindez megfűszerezve egy nagy adag kedvességgel és vidámsággal, pozitív kisugárzással és különleges adottságokkal, mondhatjuk úgy is, hogy szinte ellenállhatatlanok!

A tavasz típusú nők haja: Szőkés árnyalatú, aranyló (világosszőke, közép szőke, méz szőke/arany szőke, hamvas szőke, szőkés vörös) vagy mogyoróbarna.
A tavasz típusú nők szeme: Világító, figyelemfelkeltő, melegséget sugárzó zöld (türkizzöld, meleg-zöld,) vagy kék és világosbarna.
A tavasz típusú nők bőre: Világos, barackos árnyalatú vagy mézes hatású, barnás szeplőkkel. A bőrük sokszor érzékeny, arcuk könnyen kipirul.
A tavasz típusú nők színei: Színpalettája a nagyon világos, meleg színektől a közepesen sötét árnyalatokig terjed. Bátran viselhet élénk, élettel teli, meleg és világos színeket – barackos/rózsaszínes árnyalatokat, napsárgát/mustársárgát, a világos üde zöldeket, a meleg lilás árnyalatokat és a kék friss tónusait, mint a tavaszi ég kékje. Vigyázzanak a fekete és szürke színekkel, mert azok éveket öregítenek rajtuk, valamint kiemeli a szemük alatti karikákat, beszürkíti az arcukat.

A tavasz típusú nők ékszerei

Aranyos színekben és bármelyik tavasz színben pompázó ékszer megfelelő nekik!
Ha tavasz típusú vagy válassz magadnak tavaszi ásvány ékszert az ASTABOLTból! – Tovább az astabolt.hu-ra!

A tavasz típusú nők illóolajai

Minden ami virágos (Rózsa, Jázmin, Neroli, Magnolia, Ylang-ylang és Geranium (Muskátli)
Nézz körül az astaboltban a hozzád illő olajért!

OLVASS TOVÁBB
Milyen illóolajokat érdemes használnia a TAVASZ típusú hölgyeknek? >>>

A Tavasz típust további 3 alcsoportra oszthatjuk

ÉLÉNK TAVASZ (Tavasz-Tél)
Ragyogó megjelenésűek, élénk, világító szemekkel vannak, feltűnő jelenségek, akiknek szinte minden jól áll.
VILÁGOS TAVASZ (Tavasz-Nyár)
Általában világos szőke hajuk van, barackszínű érzékenyebb bőrrel, törékenység, kislányos báj és egyfajta könnyedség jellemző rájuk.
MELEG TAVASZ (Tavasz-Ősz)
Különleges főként világosabb vöröses árnyalatú vagy mogyoróbarna a hajszínük, a szemük színe kék, zöld és mogyoróbarna színű. Színei élőek, elevenek, sugárzón melegek.

Források:
https://babafalva.hu/tavasz-tipusu-nok/
https://stilusmentor.hu/tavasz-tipus/

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Június

A TAVASZ illóolajai

a tavasz illóolajai közé leginkább a virágillatok tartoznak, melyeket akár parfümként is használhatunk. Többek között ide tartoznak a Rózsa, Jázmin, Neroli, Magnolia, Ylang-ylang és Geranium (Muskátli)

Májproblémák Lelki Okai

A májbajok a saját viselkedésemből származnak. A felgyülemlett frusztrációim, a gyűlölködéseim, a féltékenységem, az agresszivitásom mind-mind májproblémák megjelenésének rizikófaktorait növelik.

Mudrák a BŐR szépségéért

Érdemes kipróbálni a mudrákat (gyógyító kéztartásokat) szépségetek és a bőr szépségének fokozására is!

Varázsos segítőink – Június

Merlin és Maeve – őket emelem ki ebből az ünnepkörből. Rendkívüli képességű, a természettel együttműködő és „uraló” két nagy hatalmú segítő.

Szépségvitaminok – BŐR vitaminjai

A bőrünknek is szüksége van tápanyagokra, vízre, és vitaminokra. Számos vitamin, ásványi anyagok és nyomelem áll rendelkezésünkre szépségünk karbantartására…

AKUPRESSZÚRÁval az ÁLMATLANSÁG ellen

Álmatlanság esetén segítségül hívhatjuk az akupresszúrát is, amely garantáltan mellékhatásoktól mentes megoldás az alvásproblémákra.

ILLÓOLAJOKkal a könnyebb álomba merülésért

Álmatlanság esetén vagy rossz alvóknak ajánlatos a következő a doTERRA Illóolajok és illóolaj keverékek, praktikák használata lefekvés előtt, melyek segítségével gyorsabban ellazulunk, elengedünk és könnyebben álomba tudunk merülni, reggel pedig kiegyensúlyozottabban...

ÁSVÁNYOK segítsége ÁLMATLANSÁG és alvászavarok esetén

ÁLMATLANSÁG esetén pedig nyugtató hatással lehetnek ránk a következő ásványok: akvamarin, ametiszt, arany topáz, peridot, réz, rózsakvarc, smaragd, zafír, lepidolit, szodalit, lapis lazuli, holdkő, csaroit, hematit és howlit.

Gyümölcsökkel a szép BŐRért kívül-belül

A gyümölcsökkel kívül és belül is nagyon sokat tehetünk bőrünk szépségéért, ha megesszük őket vitamintartalmukkal segítenek a szervezetünk karbantartásában, ha pedig pakolásként az arcunkra kenjük, akkor hidratálnak és csökkentik a ráncosodást…

Meridiánok – MÁJ meridián

A máj meridián feladata a tápanyag és a fizikai erőnléthez szükséges energia raktározása. Növeli a szervezet ellenálló képességét és méregteleníti a vért. A vérkeringést a szív irányítja, de magát a vért a máj raktározza és adagolja a testnek.

Máj és Májproblémák gyógynövényei

Egyik fontos méregtelenítő szervünk a máj, mely lebontja a szervezetbe jutott káros anyagokat. Munkáját azzal tudjuk segíteni, ha nem terheljük fölöslegesen…

BŐRszépség gyógynövényekkel

Mivel rengeteg lehetőséget kínál számunkra a természet és a gyógynövények a fiatalodásra vagy az öregedési folyamatok lassítására, a teljesség igénye nélkül a nézzünk néhány arcbőrünk és ráncaink számára kedvező hatású gyógynövényt.

A Máj Gyógyító Ásványai

Az aventurin erősíti a májat, segíti a vérképzést, a vérellátást, melegíti és élénkíti az érzéketlen testrészeket…A zöld turmalin támogatja a máj működését, a szervezet méregtelenítési folyamatát és ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait…

Máj védelme testi és lelki szinten

Májunkat is testi és lelki aspektusból is felügyelnünk kell azért, hogy mérgektől mentesen, elégedetten élhessünk a lehető leghosszabb ideig…

Június az Ajurvéda szerint

A Június hónaphoz a májunk kötődik. A méregtelenítés a nyári hónapokban, a meleg hatására a leghatékonyabb. Erre a hónapra a módszer egyszerű, reggel éhgyomorra egy nagy bögre keserű teával indítsuk…