Sokakat kísértem és kísérek az útjukon egyéni segítéseim során, és egy idő után azon kezdtem el gondolkozni, hogy szívesen kitágítanám ezt csoportokra is, hogy egyszerre több emberrel haladjunk az úton, figyelemmel és egymás segítésével. Azon tűnődtem hogyan lehetne ezt a folyamatot lépésről-lépésre, az alapoktól elkezdve elindítani és fokozatosan haladni Önmagunk és a Világunk megismerése felé.

Így született meg bennem a Lélek Iskolája…

A Lélek Iskolája egy út önmagunk megismeréséhez, amiben az én és a vendég előadóim szerepe az, hogy támogassunk és segítséget nyújtsunk ezen az úton haladni.

Mindannyian járjuk a magunk útját. Megyünk, haladunk, hol határozottan, hol némileg félszegen, de lépünk. Egyre lépünk. Aztán, ha úgy adódik, és olykor pedig meg-meg állunk.

Bárhol is vagy most az utadon, hiheted azt, hogy még el sem indultál, érezheted, hogy keresed már önmagad, vagy épp a helyed a világban egy ideje, de igazi áttörések még nem érkeztek meg a mindennapjaidba, lehetsz már jó ideje tudatos arra, hogy a fizikai síkon túl létezik egy lelki-szellemi út is, amit emberként életeink során be kell járnunk.

Ezt az utat már elkezdted járni, és biztos vagyok benne, hogy mindig jön valami az életedben, ami azt mutatja, követeli, hogy folytatnod kell és eljön az a pont, hogy befejezed.

A kérdés a hogyan?

Sok elakadáson és akadályon, jobban mondva próbán kell átkelnünk az utunk során. Ebben tudok Neked segíteni. Minden rendelkezésemre álló eszközzel azon vagyok, hogy közelebb és közelebb kerülj Önvalódhoz és ezáltal a körülötted lévő világ is kitisztuljon, láthatóvá váljon.
A Lélek iskolája egy kapu, melyen beléphetsz önmagadba, és magadon keresztül a világ valódiságába is betekintést nyerhetsz.

Aki önmagát tanulja, az a világot tanulja, hisz minden EGY.

A Lélek Iskolájának rendszerét úgy alakítottam ki, hogy mindenki a neki megfelelő tempóban, és az őt leginkább érdeklő témákban tudjon haladni. Az út tehát sokféle lehet. De …

Most képzelj el egy bölcs, öreg tölgyfát – egyetlen törzs, de sok ág. Ilyen a mi „iskolánk” is. A mi fánk törzse az alapkurzus, abból indul ki minden ág, az összes többi elem, mert úgy gondoljuk, vannak információk, tanítások és oldások, melyek nélkül elképzelhetetlen fejlődésünk. Ezzel kezdünk, ez a gyökerünk, a törzsünk, ami minél inkább erős, annál inkább képes ágakat növeszteni és táplálni.

Ennek szellemében alakítottam ki az utat, ahol mindennek az alapja az OBSIDIAN alapkurzus, ami megtanít túllépni a határainkon, és segít, hogy elengedhessük önkorlátozó félelmeinket. Visszatükrözi lelkünket, áramlásra és kiterjedésre ösztönöz. Ezeket a minőségeket szeretnénk, ha résztvevőink megtapasztalnák ebben a 7+3 találkozásból álló folyamatban. Részletesen a folyamat tematikájáról itt olvashatsz…

Mindezeket szeretném a hármasság jegyében testi, lelki és szellemi szinten is átadni, ezért az találkozások alkalmával résztvevőink nemcsak elméleti ismeretekben részesülnek. Előadóink fizikai síkon is gyakorolják mindazt, amit elmondanak, így az előadásokon való részvétel gyakorlati haszonnal is járhat.

Fontos!
Igen, járhat, mert feltételes módot kell alkalmaznunk, hogy elmondhassuk – itt mindenki önmaga folyamatainak aktív résztvevője lesz, és valódi hasznot a kurzus elvégzése akkor hoz, ha az elsajátított tudás, technikák a mindennapi élet részévé válnak.

Az OBSIDIAN alapkurzus után lehetőséged van a további támogatást kérni az utadon…

 

  • a JADE kurzuson, ahol elmélyülünk saját energiánkban, gyakoroljuk az aurával való munkát, és elkezdünk megismerkedni a test energetikai kezelésének lépéseivel,
  • az AMETIST kurzusunkon, ahol tovább mélyítjük saját energiánkkal való munkánkat, és végigmegyünk azon az ösvényen is, melynek végén – ha sorsunk arra rendelt minket – mások segítőjévé is válhatunk,
  • az ONIX kurzusunkon, felismerhetjük életünkben az ismétlődő mintákat, melyek nyomán eljuthatunk azokhoz a karmikus feladatokhoz, amelyeket ebbe az életünkbe megoldást követelve hoztunk magunkkal,
  • az OPAL kurzusunkon folytatjuk az ONIX kurzusunkon megkezdett munkát, karmikus feladataink feltérképezését és feldolgozását. A múlt tisztításával egyidejűleg itt már tisztul jelenlegi életünk, így a jövőnk útja is,
  • a SMARAGD kurzuson erősödik és gyógyul a test, könnyebbedik a lélek és felszabadulnak szellemi energiáink – valamint ez a három réteg végre igazából összekapcsolódik bennünk. Ezek talán a legfontosabb dolgok, amiket az önismeret útján járva kaphatunk,
  • a LARIMAR kurzuson az alábbi kérdésekre keressük meg saját válaszainkat. Ki is ez az valaki bennünk? Milyen szándékkal érkezett a Földre, mik a céljai, mit szeretne tenni, hogyan szeretne élni? Kapcsolódunk valódi esszenciánkkal, lényegünkkel, megtaláljuk önmagunkban saját magunk valódi társát. Feltárulnak mindazok a feladatok, célok, amit a jelenlegi testükbe leszületett lélek megélni, elérni akar – és elindulunk ezen célok megvalósítása felé.

Táborok/elvonulások

Az Önmagunkhoz vezető utat táborokkal is színesítjük, ahol az intenzív munka mellett a pihenésnek és a kényeztetésnek is szentelünk teret. De mint mindig a folyamat során, a fókusz itt is az testi, lelki és szellemi egészségen és az úton való haladáson van. Néha messzire kell menni, hogy közel kerülhessünk önmagunkhoz.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu