A Lélek Iskolája

Mit történik nálunk?

A Lélek iskolája egy kapu, melyen beléphetsz önmagadba, és magadon keresztül a világ valódiságába is betekintést nyerhetsz.

Aki önmagát tanulja, az a világot tanulja, hisz minden EGY.

  • A Lélek Iskolájának célja, hogy megnyissa a csatornát az Ember és a Tanítások között.
  • Arra kaptunk megbízatást, hogy elvezessünk oda, ahol kézzel foghatóvá válhatnak mindazon információk, szellemi segítségek, melyek szükségesek életed feladatainak elvégzéséhez.
  • Hidat építünk benned és belőled, amelyen átlépve elérhetővé válik számodra mindaz a tudás, melyet valaha már birtokoltál, valamint minden olyan, melynek elsajátítására már készen állsz.

A Lélek Iskolájában egy modulrendszert alakítottunk ki annak érdekében, hogy mindenki a neki megfelelő tempóban, és az őt leginkább érdeklő témákban tudjon haladni. Az út tehát sokféle lehet, viszont vannak olyan részek, ahol minden láb (fej és szív) kell, hogy járjon.
Az Obsidian alapmodul elvégzése az első lépés, minden modul megkezdésének előfeltétele.

Lépésről – lépésre

OBSIDIAN modul – az első lépés

Képzelj el egy bölcs, öreg tölgyfát – egyetlen törzs, de sok ág. Ilyen a Lélek Iskolája is. A mi fánk törzse az alapmodul, abból indul ki minden ág, az összes többi elem, mert úgy gondoljuk, vannak információk, tanítások és oldások, melyek nélkül elképzelhetetlen fejlődésünk. Ezzel kezdünk, ez a gyökerünk, a törzsünk, ami minél inkább erős, annál inkább képes ágakat növeszteni és táplálni.

JADE

A világ a fizikai dimenziókban

bővebb információ

OPAL

Teremtés,
átlépés a rossz karmákból a jó karmákba

bővebb információ

GOLGOTAVIRÁGOK

ismétlő foglalkozások

bővebb információ

AMETIST

A test energetikájának megismerése

bővebb információ

SMARAGD

Test-lélek-szellem integrálása

bővebb információ

VÍZEK CSEPPJEI

ismétlő foglalkozások

bővebb információ

ONIX

Kilépés a karmikus körökből

bővebb információ

LARIMAR

A kimunkált lélek,
kapcsolódás saját esszenciánkkal

bővebb információ

AURA

gyakorlócsoport

bővebb információ

Acél Strähle Ágnes – A Lélek Iskolájának alapítója

Acél Strähle Ágnes vagyok – legalábbis most itt, ebben a földi leszületésben így hívnak. Tanulni jöttem a földre, megismerni önmagam. Kiteljesedni, áramolni. Tenni azt, amit erre az életre elterveztem. Járni az utam. Mert hiszem, hogy mindenkinek van. Okkal születünk, és ezeket az okokat először felfedezni kell, majd, ha a felfedezés már megtörtént, általában szükséges megszüntetni rajta az akadályokat, hogy elindulhassunk.
Az én okom erre az életre az, hogy segítő kezet nyújtsak más emberek számára abban, hogy saját útjukat meglelni, felfedezni, megtisztítani… és az elindulást rajta megkezdeni tudják.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu