AMETIST

Energetikai munka

Ametiszt – a nyugalom, az egységbe kerülés, az egyensúlyteremtés, és a blokkok felismerésének és oldásának nagykövete. Segít abban, hogy harmadik szemünk felnyíljon a minket körülvevő valóságon túli valóságra és érzelmi fájdalmaink feldolgozásában is társunk lehet. Harmóniát teremt és áraszt.

AMETIST modulunkon tovább mélyítjük saját energiánkkal való munkánkat, és végigmegyünk azon az ösvényen is, melynek végén – ha sorsunk arra rendelt minket – mások segítőjévé is válhatunk. Megismerkedünk a test energetikájával anatómiai szempontból, kiértékeljük eddig elért eredményeinket önmagunk harmonizálásában, és másoktól is kapunk visszajelzéseket, visszacsatolásokat.

Segítők: Acél Ágnes – a test-szellem felfedezése a lelken keresztül.

 

Az AMETIST folyamatán akkor tudsz végigmenni, ha az első lépésen az OBSIDIAN alapmodulon és a JADE folyamatain végigmentél.
Folytatás az ONIX modulon.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő lépésre, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az modul ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Helyszín

Ametiszt – személyes, Domonyvölgy

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu