Hogyan találtunk egymásra én és a kristályok?

Arról a kristály szerelemről mesélek most, amit gyerekkoromtól fogva megélek!

Gyerekként is sokat játszottam kavicsokkal, mint gondolom a gyerekek nagy többsége. Azonban én amikor már totyogtam is éreztem a rezgésüket.
Anyukám elmondása szerint sokat “szöszmögtem” velük, egyik helyről a másikra rakva. Nem is értették, mi ez az órákon át tartó elmélyült rakosgatás!

Azután sokáig, mint nő használtam a kristályokat. De az ékszerek iránt megmaradt az az igényem, hogy érezzem őket, a rezgésüket. Mindig csillogtak rajtam az ékszerek, még azok is amik, divatáruknak voltak eladva!
Persze, most már tudom, hogy miért is szerettem őket ennyire viselni!

Hogyan született ebből a szerelemből az Astabolt?

Kristály gyerekként minden ami kristály, kő, természetes fém a “barátom”, nagyon jól bírok kapcsolatot teremteni velük. Így szinte természetes, hogy a későbbi időkben elkezdtem fűzni őket. Igazából nem eladásra, hanem csak a magam kedvére készítettem ékszereket.

Majd a gyerekem egy titkos akcióban felrakta az egyik portálra, hogy eladók – mert már annyian voltak, hogy annyi embert sem ismertem talán, akinek oda adhattam volna – és láss CSODÁT, még aznap elkelt a nagy többségük!
Meglepő fordulat volt ez, és innentől nem tudtam megállni.

Kérték, hogy fűzzek egyéni megrendelésekre, és bármikor amikor azt mondtam, hogy ez nem megy nekem egyik pillanatról a másikra, akkor mindig azt a választ kaptam, hogy kivárják! Bizony van úgy, hogy heteket várnak rá.

Azután még mindig csak nőtt a szerelem, és tulajdonképpen észbe kaptam, hogy akár csinálhatnám minden lény javára “szervezett” formában!
​Így lett saját webáruházamnak az Astaboltnak (astabolt.hu), a kristályoknak és az én mesémnek a gyönyörűséges összeérése!

Ez az én kristály mesém… Ha kíváncsi vagy az illatokkal való szerelmem történetére, azt itt olvashatod!

​Szeretnél te is egy kristály álom része lenni? Nézz körbe az astabolt.hu oldalon, és ami megszólít, bátran rendeld meg! Ha nem találod a képét, akkor kérj egyéni fűzést, és megálmodjuk Neked!

GYÖNYÖRŰSÉGESEN SZÉP KRISTÁLY MESÉT NEKTEK IS!

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Hogyan tudlak támogatni az Egyéni segítéseken?

Egyéni segítő útmutatásaimon, csak Te vagy és én, csak rád figyelek és csak a Te egyéni problémád áll a figyelem középpontjában. Különböző általam használt módszerrel, ketten együtt próbálunk megoldást találni mostani életszakaszodban felmerült gondokra.
Olyan összefüggésekben mutatok rá arra, mi történik benned és körülötted, hogy megérted és nem teremted tovább azt, ami nem szolgál.

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, doTERRA (független) terméktanácsadó

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Időpont egyeztetés (munkanapokon): 06-30-635-5449
Online felületen időpont foglalás hozzám itt – EGYÉNI SEGÍTÉS

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu, szivzarvany777@gmail.com | Skype: acel.agnes | Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu