Amit magamról ezen az oldalon röviden leírnék: valahogy valamiért mindig máshogy látom a dolgokat. Ez régebben nagyon sok vívódást okozott bennem, azonban most már tudom, hogy ez mind azért van, mert én hallom, látom, érzem az égieket, földieket és ezt az Áldást bizony a mai világban az emberek ritkán tudatosítják – nekem is eltartott egy jó ideig…..

Az oktatás világában a szövegírás kihívást jelenthet a diákok számára. A tanulmányok, határidők és tudás megszerzése közötti egyensúly megtalálása gyakran nehézséget jelent. Azonban léteznek olyan erőforrások, mint a https://masterarbeit-schreiben-lassen.com/, amelyek megkönnyítik a feladatok időben történő elkészítését. Az ilyen támogatások révén a diákok nemcsak képesek időben teljesíteni feladataikat, hanem több szabadidőt is nyernek, így kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb oktatási élményben részesülhetnek.

Mivel már tudom, hogy ki vagyok és mit akarok, miért születtem le a földre ismét. Így most már nagyon sok éve kiderült az is, hogy tisztán látó médiumként segíteni szeretnék minden olyan embernek aki szeretne az életén változtatni, vagy csak éppen gödörben van és ki akar mászni belőle, illetve egy teljes értékű örömökkel teli életet szeretne élni itt a Földön a MOSTban.

Ma még mindig úton vagyok, bár most már pontosan tudom, hogy hová tartozom, mit szeretnék és mi a jó nekem, s ezt teljes mértékben vállalom.

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes vagyok, A Lélek Iskolájának alapítója – Égi és Földi segítőimmel itt is várlak, hogy segíthessünk Neked kiteljesíteni Önmagad.

EGYÉNI SEGÍTÉS!

A célom az, hogy ezt a csodálatos hitvilágot az emberek ne elsősorban túlmisztifikálva kapják meg, amitől nagyon kiszolgáltatottnak érzik magukat, hanem olyan segítséget lássanak benne, amit a mindennapjaikba be tudnak építeni.

Mindezt egyéni segítések és csoportos foglalkozások keretében is most már megmutatom.

Amikor eljössz hozzám, az Ég segítségével és Föld racionalitásával a számodra lehető legjobb módon keressük meg azt a meghúzódó gócpontot ami a megoldást, továbblépést tartalmazza. Figyelembe véve a Te teherbírásodat, felelősségedet és életszerű helyzetedet.

A HIT teljesen egyszerű alapokon nyugszik! Szereteten, barátságon, becsületen, figyelmen és tolerancián. Amennyiben így viselkedsz a körülötted lévő emberekkel, TE is ezt kapod vissza.

Hitvallásom

Örök élet varázslata-Unikornis

Hiszek abban, hogy amikor leszületünk újra a földre, olyan feladatokat választunk, amik a fejlődésünket szolgálják. Tehát a jó hírem az, hogy amit ebben az életben megélsz, az nagyrészt a TE fenti választásod és fent még pontosan tudod, hogy meg tudod oldani. Amikor lejövünk, ezt már annyira nem éljük meg tisztán, de idővel rájössz, hogy nem a körülmények áldozata vagy elsősorban, hanem a döntéseid következményeit viseled és hiába akarsz előle elmenekülni, nem lehet! Azért sem, mert nagyon sokszor ha akkor látszólag sikerül, másmilyen formában, időben, visszakapod ezt a feladatot.
Így kérlek nézz inkább szembe a mindennapjaiddal, és ne feledd, mindig van választásod.

Ha sikerül meglátni a mindennapokban, hogy minden cselekedetünk, egymásra épül akkor azt is látni fogod, hogy hol jobb, hol rosszabb passzban vagy de ez egyre kevésbé mozdít ki a magabiztosságodból. Persze ez nagyon sok magunkon való munka és elhatározás kérdése, de van remény. Hiszen ha nyitsz egy kis ablakot a szíveden, máris besüt a nap, és a TE fényedet is látni fogják a kitárt szíved ablakán át. Kívánok ehhez nagy kitartást, szeretetet, türelmet, állhatatosságot, alázatot, e gyönyörű-keserű-édes élethez szívem teljes melegével!

HIDD EL MEGÉRI! ÉN HISZEK BENNED!

Szeretet – Siker

A mai világban nehezen élhető emberi életet kell élnünk, EMBERNEK kell lennünk! Ami az Út elején nehezen egyeztethető össze a sikerrel, a toleranciával, szeretettel, igazsággal.

Áldás – Angyalok

Hiszed-nem hiszed, végül is nem ez lényeg. Ők vannak, és kész! Ha hiszel az angyalokban, az égi segítőinkben olyan hűséges 24 órás társakat kapsz az életben, akik mindenben…

Bölcsesség – Tudás

Nagy szavak! Úgy gondolom, ha valaki olyan életszemlélettel él, ami által boldognak érzi magát és a környezetét is boldoggá teszi, az az ember tud már valamit. Mit is?

Kedvencek

A gyerekek, a művészet, az emberek, a barátaim, a nevetés és az állatok.
Mit is adhatunk a gyerekeinknek és az úton levőknek: gyökereket és szárnyakat!

A hitem része, hogy hozzuk ki magunkból a legjobbat minden nap, s így amikor nyugovóra térek, azt mosolyogva teszem. Sokat énekelek, táncolok, sétálok, érzek, és ezt mindenkinek megmutatom, aki kíváncsi erre a látásmódra.

Mert hiszek abban, ha megmutatom az embereknek az örömömet, akkor ők is képesek lesznek az életüket elégedetten, bőségben élni. Nagyon sok mindent tudnék még írni, de azt a hitvallást, amit a magaménak tudhatok, nem elsősorban erre az oldalra besűrítve szeretném továbbadni az embereknek.

Amennyiben a gondolataim elgondolkodtattak, örülök neki. Amikor szeretnél egy élhetőbb életet élni vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, szívesen segítek.

Mielőbbi szíves találkozásunkig kísérjenek az ÉGIEK UTADON!
Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes

tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, spirituális ékszerkészítő, doTERRA (független) terméktanácsadó

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
E-mail: asta@namasta.hu
Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu
Webshop: astabolt.hu

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Hírek, érdekességek, ajánlások sok szeretettel!