Amit magamról ezen az oldalon röviden leírnék: valahogy valamiért mindig máshogy látom a dolgokat. Ez régebben nagyon sok vívódást okozott bennem, azonban most már tudom, hogy ez mind azért van, mert én hallom, látom, érzem az égieket, földieket és ezt az Áldást bizony a mai világban az emberek ritkán tudatosítják – nekem is eltartott egy jó ideig…..

Mivel már tudom, hogy ki vagyok és mit akarok, miért születtem le a földre ismét. Így most már nagyon sok éve kiderült az is, hogy tisztán látó médiumként segíteni szeretnék minden olyan embernek aki szeretne az életén változtatni, vagy csak éppen gödörben van és ki akar mászni belőle, illetve egy teljes értékű örömökkel teli életet szeretne élni itt a Földön a MOSTban.

Ma még mindig úton vagyok, bár most már pontosan tudom, hogy hová tartozom, mit szeretnék és mi a jó nekem, s ezt teljes mértékben vállalom.

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes vagyok, A Lélek Iskolájának alapítója – Égi és Földi segítőimmel itt is várlak, hogy segíthessünk Neked kiteljesíteni Önmagad.

A célom az, hogy ezt a csodálatos hitvilágot az emberek ne elsősorban túlmisztifikálva kapják meg, amitől nagyon kiszolgáltatottnak érzik magukat, hanem olyan segítséget lássanak benne, amit a mindennapjaikba be tudnak építeni.

Mindezt egyéni segítések és csoportos foglalkozások keretében is most már megmutatom.

Amikor eljössz hozzám, az Ég segítségével és Föld racionalitásával a számodra lehető legjobb módon keressük meg azt a meghúzódó gócpontot ami a megoldást, továbblépést tartalmazza. Figyelembe véve a Te teherbírásodat, felelősségedet és életszerű helyzetedet.


Photo by Mike Wilson on Unsplash

A HIT teljesen egyszerű alapokon nyugszik! Szereteten, barátságon, becsületen, figyelmen és tolerancián. Amennyiben így viselkedsz a körülötted lévő emberekkel, TE is ezt kapod vissza.
Hitvallásomról bővebben itt olvashatsz… >>>

A hitem része, hogy hozzuk ki magunkból a legjobbat minden nap, s így amikor nyugovóra térek, azt mosolyogva teszem. Sokat énekelek, táncolok, sétálok, érzek, és ezt mindenkinek megmutatom, aki kíváncsi erre a látásmódra.

Mert hiszek abban, ha megmutatom az embereknek az örömömet, akkor ők is képesek lesznek az életüket elégedetten, bőségben élni. Nagyon sok mindent tudnék még írni, de azt a hitvallást, amit a magaménak tudhatok, nem elsősorban erre az oldalra besűrítve szeretném továbbadni az embereknek.

Amennyiben a gondolataim elgondolkodtattak, örülök neki. Amikor szeretnél egy élhetőbb életet élni vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, szívesen segítek.

Mielőbbi szíves találkozásunkig kísérjenek az ÉGIEK UTADON!
Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

EGYÉNI SEGÍTÉS!

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, spirituális ékszerkészítő, doTERRA (független) terméktanácsadó

Online felületen időpont foglalás hozzám itt – EGYÉNI SEGÍTÉS

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu, szivzarvany777@gmail.com | Skype: acel.agnes | Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu