Kedves OLVASÓ/Vezető!
Elhozzuk hozzátok
2023. két könyvújdonságát

Szeretné, hogy az iskolájában tanuló gyerekek értő olvasókká is válnának? Ha a válasz IGEN, akkor ehhez már csak pár jó érzékkel kiválasztott könyvre van szükség: ami egyszerre szórakoztat, tanít és elgondolkodtat.

A Hét Csengő Kiadó KÉT könyve, melyet most a figyelmedbe ajánlunk, pont ilyen szemléletű könyveket készít: gyönyörű képi világukkal az igényességre nevel, a magyar nyelv leleményeivel szórakoztat, s végül mély mondanivalójával igazi kérdéseket tesz föl a világ fontos jelenségeiről gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
A hazai gyermekirodalom egyik legnépszerűbb alkotója Gévai Csilla. Az írónő csak az itt megvásárolható

11:11 című új könyve

az alsós, 9-13 éves korosztálynak szól

a képekre kattintva beleolvashatsz a könyvbe…

A könyv főszereplője Lőrinc, aki tizenegyedik születésnapja alkalmából felmehet a házuk padlására, ahol életének legnagyobb kalandja veszi kezdetét, ugyanis megtalálja a családi legendáriumban már elveszettnek hitt dédapa-ládát, amibe nem más, mint egy gyógyvízzel életre kelthető japán robot nyugszik már jó fél évszázada, és csak várja, hogy egyszer végre olyan kezekbe kerülhessen, aki vele együtt a BÉKÉT is meghozhatná a Földre….
Egy könyv a hazai gyógyvizek gyógyító erejéről, a szinkronicitás jelenségéről és az emberi jóság erejéről.

A könyv eredeti ára: 3.800,-Ft+postaköltség;
A könyv kedvezményes ára: 3.200,-Ft+postaköltség
A kedvezmény feltétele: 60 db-tól

Gévai Csilla másik igen érdekesnek és rendkívül hasznosnak ígérkező
térbeli tanári kézikönyve
a BOLYGÓ KALENDÁRIUM

Mitől más ez a kiadvány, mint a többi Naprendszert játékosan és színesen bemutatni kívánó képeskönyvek többsége? Talán Weöres Sándor idézete a legideillőbben mutatja meg a kiadvány „nagyságát”: „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”.
A kiadványban nemcsak a bolygók Naphoz viszonyított sorrendjét tanulják meg a könyvet olvasó felnőttek (és a téma iránt kimagasló figyelmet mutató gyerekek), hanem ennél sokkal nagyobb tudásba is beavat a kiadvány: vizuális ábrákkal mesél a bolygók nevét viselő görög és római istenekről, az istenek közötti rokonsági kapcsolatokról, a bolygók méretéről, színéről, tömegéről és legfontosabb jellemzőiről. Ahhoz, hogy felismerjük a vízalapú Föld bolygónk különlegességét az Univerzumban, meg kell ismerni az őt körülölelő bolygórendszert is!
A Naprendszert nemcsak a mai technikai kultúrán keresztül tudjuk vizsgálni, hanem megnézhetjük a régi görög, indiai és más ókori kultúrák gondolkodás rendszerén keresztül is, hiszen TÖBB SZEM TÖBBET LÁT!

A könyvet Gévai Csilla és Keserű Attila grafikái díszítik.

 

A könyv ára: 12.000,-Ft (+ postaköltség)
A csomag tartalma:
– Bolygókalendárium könyv (laminált lapokból álló, oktatási célnak megfelelő)
– 7 ásvány kristály
– gyógytea összeállítás
– egy online bemutató óra a kiadvány használatáról

A Kalendárium online bemutatója igényelhető

A bemutatót az alábbi űrlapon keresztül igényelheted

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes

tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, spirituális ékszerkészítő, doTERRA (független) terméktanácsadó

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
E-mail: asta@namasta.hu
Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu
Webshop: astabolt.hu

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Hírek, érdekességek, ajánlások sok szeretettel!