Acél Strähle Ágnes – A Lélek Iskolájának alapítója

Acél Strähle Ágnes vagyok – legalábbis most itt, ebben a földi leszületésben így hívnak. Tanulni jöttem a földre, megismerni önmagam. Kiteljesedni, áramolni. Tenni azt, amit erre az életre elterveztem. Járni az utam. Mert hiszem, hogy mindenkinek van. Okkal születünk, és ezeket az okokat először felfedezni kell, majd, ha a felfedezés már megtörtént, általában szükséges megszüntetni rajta az akadályokat, hogy elindulhassunk.
Az én okom erre az életre az, hogy segítő kezet nyújtsak más emberek számára abban, hogy saját útjukat meglelni, felfedezni, megtisztítani… és az elindulást rajta megkezdeni tudják.

Krakk Vera

Mint ahogy sokunkat, engem is saját elváltozásom késztetett rá hogy elinduljak az Utamon 2006-ban. Ekkor kezdtem felismerni, hogy az addig szabadnak vélt életem mennyire hamis kép, egy kiszolgáltatott lét. Azóta testi, lelki és szellemi szinteken tanultam, dolgoztam önmagamon – így a családfámon – és a hozzám fordulókkal, attól függően, hogy milyen rendszer befogadására “hajlandó” az adott időszakban az egyén, és Felszabadító segítői minőségben élek és dolgozom.

Farkas János

1994-ben léptem a spirituális útkeresők közé.

A sok-sok betegség és az ezeket kezelő gyógyszermennyiség szinte már elborította a testem. Mint amikor az ember egy halom rohadó szemét között friss levegőre vágyik. Ekkor találkoztam a Reikivel, majd számtalan önfejlesztő, segítő és gyógyító módszert ismertem meg (Agykontroll, Rebirthing, Deeksha, Asta-Suli), közben néhány buddhista mesterrel való találkozás mély megéléseket okozott bennem, felkeltette a buddhizmus iránti érdeklődésemet, ami után egyenes út volt 2004-ben Kőrösi Csoma Sándor Buddhista Egyetem.

Koller Krisztián

Koller Krisztián, kineziológus vagyok. 2007 óta foglalkozom kliensekkel. Ez alatt az idő alatt egy saját módszert fejlesztettem ki, mellyel hatékonyan tudok segíteni az emberi kapcsolatok rendbehozatalán, az önbizalom, önértélekés helyreállításán, gyermekekkel kapcsolatos nevelési és viselkedési problémákon, párkapcsolati gondokon. Jártas vagyok különböző spirituális rendszerekben is, melyekkel összetett segítséget tudok adni a hozzám fordulóknak ahhoz, hogy tudatosabb, könnyedebb szinten éljék a mindennapjaikat.

Környei Béla

Nagy örömömre szolgál, hogy tudásommal, tapasztalataimmal segíthetem a tanulni vágyókat.
1995-ben ismertem meg a Tai Chi Chuant Vadas Mihály által, és közvetlenül tőle tanultam Yang Jwing Ming mester magyarországi iskolájában éveken át a Yang-stílus pusztakezes és fegyveres formáit. Részt vettem Yang mester több szemináriumán, ahol a Tai Chi Chuan mellett Chi Kung ot és Chin-Na technikákat is elsajátítottam.

Sztrapek Mónika

2004-ben ismerkedtem meg az alternatív gyógyászattal. Saját tapasztalataimon felbuzdulva kezdtem el kineziológiát és talpreflexológiát tanulni. Magával ragadott hatékonyságuk, eredményességük.
Jóga tanárként és Shiatsu gyógyászként is a test egészét, a teljes személyiséget figyelembe véve tanítok és kezelek. A 15 éves tapasztalataim szerint a leghatékonyabb gyógyulási mód az, ha több oldalról egyszerre kezeljük az adott problémát. Lelki szinten kineziológiával, testi szinten shiatsuval, szellemi és energetikai szinten shiatsuval, jógával és kineziológiával. Minél több oldalról támogatjuk meg a gyógyulást, annál eredményesebb és gyorsabb lesz.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu