Örök élet varázslata-Unikornis

Hiszek abban, hogy amikor leszületünk újra a földre, olyan feladatokat választunk, amik a fejlődésünket szolgálják. Tehát a jó hírem az, hogy amit ebben az életben megélsz, az nagyrészt a TE fenti választásod és fent még pontosan tudod, hogy meg tudod oldani. Amikor lejövünk, ezt már annyira nem éljük meg tisztán, de idővel rájössz, hogy nem a körülmények áldozata vagy elsősorban, hanem a döntéseid következményeit viseled és hiába akarsz előle elmenekülni, nem lehet! Azért sem, mert nagyon sokszor ha akkor látszólag sikerül, másmilyen formában, időben, visszakapod ezt a feladatot.
Így kérlek nézz inkább szembe a mindennapjaiddal, és ne feledd, mindig van választásod.

Ha sikerül meglátni a mindennapokban, hogy minden cselekedetünk, egymásra épül akkor azt is látni fogod, hogy hol jobb, hol rosszabb passzban vagy de ez egyre kevésbé mozdít ki a magabiztosságodból. Persze ez nagyon sok magunkon való munka és elhatározás kérdése, de van remény. Hiszen ha nyitsz egy kis ablakot a szíveden, máris besüt a nap, és a TE fényedet is látni fogják a kitárt szíved ablakán át. Kívánok ehhez nagy kitartást, szeretetet, türelmet, állhatatosságot, alázatot, e gyönyörű-keserű-édes élethez szívem teljes melegével!

HIDD EL MEGÉRI! ÉN HISZEK BENNED!

Szeretet – Siker

A mai világban nehezen élhető emberi életet kell élnünk, EMBERNEK kell lennünk! Ami az Út elején nehezen egyeztethető össze a sikerrel, a toleranciával, szeretettel, igazsággal.

Áldás – Angyalok

Hiszed-nem hiszed, végül is nem ez lényeg. Ők vannak, és kész! Ha hiszel az angyalokban, az égi segítőinkben olyan hűséges 24 órás társakat kapsz az életben, akik mindenben….

Bölcsesség – Tudás

Nagy szavak! Úgy gondolom, ha valaki olyan életszemlélettel él, ami által boldognak érzi magát és a környezetét is boldoggá teszi, az az ember tud már valamit. Mit is?

Kedvencek

A gyerekek, a művészet, az emberek, a barátaim, a nevetés és az állatok.
Mit is adhatunk a gyerekeinknek és az úton levőknek: gyökereket és szárnyakat!

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, doTERRA (független) terméktanácsadó

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Időpont egyeztetés (munkanapokon): 06-30-635-5449
Online felületen időpont foglalás hozzám itt – EGYÉNI SEGÍTÉS

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu, szivzarvany777@gmail.com | Skype: acel.agnes | Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu