Ez a szerelem is csakúgy lett, mondhatnám, de nem!

Mindig is vonzódtam természetes megközelítőségekhez, mert nem is tudtam volna máshogyan egészséges maradni.
Egészen kicsi koromtól akár bőröm, akár az ízlelésem teljesen megérzett mindenféle tartósítót, és olyan illatanyagot, mosószert, ami nem természetes szereket tartalmazott. Anyukám azt mondta mindig, amikor kísérletezett és én nem ettem meg (persze nekem nem szólt), hogy olyan az orrod, mint a vadászkutyáé.

Szóval, így kezdődött, és így folytatódott. A mai napig nem bírom ezeket, sőt a mesterséges öblítőktől egyszerűen elkezdek tüsszögni. Így a gyermekem ruháitól is külön mosom az enyémeket. Nem véletlen, hogy illatmester is szerettem volna lenni.

Tehát ez megtartotta azt az érzetet bennem, hogy a növények, tinktúrák és a természetből eredő természetes termékeket jól tudom használni, meg tudom mondani miben segíthet, és hogy annak az adott embernek jó-e. (Orvosi ellátás nem hagyható el….)
Ez segített ahhoz, hogy nemcsak a láthatatlan világgal vagyok egységben médiumként, hanem a földi természetes dolgokkal, a földdel is.

Azután elkezdtem az egészségem érdekében teákat fogyasztani, mosószert, tisztítószert és tisztálkodó termékeket készíteni magamnak. Használtam és tapasztaltam és ezáltal egyre jobban belejöttem, mint kiskutya az ugatásba.

Illatos olajtól a 100 %-os esszenciális olajokig

A sok-sok évvel ezelőtt a forgalomban lévő olajakat inkább illatos olajoknak nevezném, így amikor az igazi 100 %-os esszenciális olajok bekerültek a környezetembe, ujjongtam örömömben.

A különbség az illatos és az illóolaj esszenciák között, hogy az egyik természetes, míg a másik…
Nagyon sokan szokták hozzám elhozni különböző terméküket megkülönböztetésre, akár olajokat is. Igazából egyikben sem találtam meg azt a minőséget, ami számomra megfelelő lett volna.
Mígnem egyszer egy ismerősöm náthás lévén, egy olajat kent az orra alá, amire rögtön felkaptam a tekintetem, vagy az orrom és kikaptam a kezéből, hogy mi ez és vissza se adtam neki innentől. Gondolom rájöttek, hogy emellett a minőség mellett köteleztem el magam, ám ekkor még nem teljesen.

Nekem 18 éves koromban lett egy maradandó sport sérülésem, ami folyamatos járás problémát és fájdalmat produkált. Nem volt olyan pillanat, hogy ne kellett volna a lábam megfelelő mozgatására, a derekam, gerincem fájdalom mentesítésére figyelni.

Szóval amit a hölgytől “elraboltam” az a doTerra cég Deep Blue cseppjei voltak, amit összekevertem Balance-al, hogy a fájdalom és az egyensúly is szépen tudjon gyógyulni. Használtam reggel, délben és este, és használtam és használtam.
Mígnem egyik éjjel a saját kacagó hangomra ébredtem, eléggé meglepődtem, majd reggel ahogy döcögtem le a lépcsőn azt éreztem, valami hiányzik. Majd estébe hajlott, amikor rájöttem, hogy te Úr Isten, nem fáj a lábam! El tudják képzelni? 30 év fájdalom után?
Rájöttem okosan, hogy az éjszakai kacagás ennek szólt. És még mindig használtam, mert azt éreztem, hogy még mindig ad az olaj kombináció.

Trükkösen megkérdeztem egy Karib térségben elő gyógyítót, aki erről az egészről semmit nem tudott, hogy átnézné-e a testemet?
Felkiáltott, hogy mit csinálok én magammal, olyan a testem, mintha egy üde dzsungelben járna. Nos, elárultam, hogy a gerincem mentén használom az olajokat, és a cél az volt, hogy sejtszinten is kezdjen megújulni a testem. Hát bizony sikerült.

Nos gondolhatjátok, hogy ezután nem volt kérdés, hogy melyik az a minőség, ami nekem beválik a mindennapokban, és ami természetesen természetes.

Ez az én kis illat történetem. Így lettem doTERRA (független) terméktanácsadó! És használom az olajakat azóta is, nagy szeretettel.
Ha szeretnétek velem együtt barangolni az illatok csodás világába, akkor azt megtehetitek az astabolt.hu oldalamon.
Ha ott épp nincs raktáron a termék, illetve érdekelnek további természetes készítmények, például étrend kiegészítők-, baba-mama-, egészség-szépség témakörben, vagy akár családi csomagot keresnél kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

Ha kíváncsi vagy, hogy a kristályokkal mi a közös történetünk azt itt olvashatod!

Csodaszép, illatos napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Hogyan tudlak támogatni az Egyéni segítéseken?

Egyéni segítő útmutatásaimon, csak Te vagy és én, csak rád figyelek és csak a Te egyéni problémád áll a figyelem középpontjában. Különböző általam használt módszerrel, ketten együtt próbálunk megoldást találni mostani életszakaszodban felmerült gondokra.
Olyan összefüggésekben mutatok rá arra, mi történik benned és körülötted, hogy megérted és nem teremted tovább azt, ami nem szolgál.

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, doTERRA (független) terméktanácsadó

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Időpont egyeztetés (munkanapokon): 06-30-635-5449
Online felületen időpont foglalás hozzám itt – EGYÉNI SEGÍTÉS

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu, szivzarvany777@gmail.com | Skype: acel.agnes | Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu