JADE – kurzus

A világ a fizikai dimenziókban

Jade – a bölcsesség, a bátorság, az irgalmasság és a szerénység erényeit hordozva válik vezetőnkké abban a folyamatban, melyben megtapasztalhatjuk saját belső energiánkat, birtokba vehetjük és elkezdhetjük alkalmazni azt. Megtapasztalhatjuk belső energiánk gyógyító erejét, kipróbálhatjuk használatát önmagunkon és másokon.

Saját magunk gyógyítójává az tehet minket, ha birtokába kerülünk saját gyógyítói minőségünknek, megengedjük magunknak, hogy mindaz a tudás, ami egykor már a miénk volt, újra támogassa életünket. A legtöbben éltünk már előző életeinkben gyógyítókként, mágusként, javasasszonyként, bábaként, sámánkánt, orvosságos varázslóként… a tudás minderről tehát már része esszenciánknak. JADE kurzusunk abban segít minket utunkon, hogy ezek az tudások, tapasztalatok, élmények, jártasságok ebben az életünkben, ebben a fizikai dimenzióban is kinyílhassanak.

Ezen a kurzuson elmélyülünk saját energiánkban, gyakoroljuk az aurával való munkát, és elkezdünk megismerkedni a test energetikai kezelésének lépéseivel.
Engedd meg magadnak, hogy meggyógyítsd magad és ha meggyógyítottad magad, másoknak is fogsz tudni utat mutatni ebben.

Előadó: Acél Ágnes

A JADE kurzus elvégzésének előfeltétele az OBSIDIAN alapkurzus elvégzése. Folytatás az AMETIST kurzuson.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő kurzusra, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az kurzus ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Időpontok

Jade 9 órai kezdés – személyes Domonyvölgy
2021. 11.21., 12.12. (VIZSGA/BESZÁMOLÓ)
2022. 9 órai kezdés – minden 2. vasárnap délelőtt
01.16., 02.13., 03.13., 04.10., 05.15., 06.12., 07.10., 08.14., 09.11., 10.16., 11.13., 12.11.

Ára

14.000,- Ft / 1 alkalom

Helyszín

Jade – személyes Domonyvölgy

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu