JADE

A világ a fizikai dimenziókban

Jade – a bölcsesség, a bátorság, az irgalmasság és a szerénység erényeit hordozva válik vezetőnkké abban a folyamatban, melyben megtapasztalhatjuk saját belső energiánkat, birtokba vehetjük és elkezdhetjük alkalmazni azt. Megtapasztalhatjuk belső energiánk harmonizáló erejét, kipróbálhatjuk használatát önmagunkon és másokon.

Saját magunk „gyógyítójává” az tehet minket, ha birtokába kerülünk saját önsegítő minőségünknek, megengedjük magunknak, hogy mindaz a tudás, ami egykor már a miénk volt, újra támogassa életünket. A legtöbben éltünk már előző életeinkben „gyógyítókként”, mágusként, javasasszonyként, bábaként, sámánkánt, orvosságos varázslóként… a tudás minderről tehát már része esszenciánknak. JADE modulunk abban segít minket utunkon, hogy ezek az tudások, tapasztalatok, élmények, jártasságok ebben az életünkben, ebben a fizikai dimenzióban is kinyílhassanak.

Ezen a modulon elmélyülünk saját energiánkban, gyakoroljuk az aurával való munkát, és elkezdünk megismerkedni a test energetikai helyreállításának lépéseivel.
Engedd meg magadnak, hogy hozd egyensúlyba magad és ha te már egyensúlyban vagy, másoknak is fogsz tudni utat mutatni ebben.

Segítő: Acél Ágnes

A JADE folyamatán akkor tudsz végigmenni, ha az első lépésen, az OBSIDIAN alapmodulon már az alapokat letetted. Folytatás az AMETIST kurzuson.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő lépésre, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az modul ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Helyszín

Jade – személyes, Domonyvölgy

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu