LARIMAR

A kimunkált lélek, kapcsolódás saját esszenciánkkal

A larimar elősegíti fejlődésünket, bekapcsol minket a Földön áramló energiafolyamokba, valamint a bennünk áramló energiákat is összeköti, harmonizálja. Fokozza a kreativitásunkat, meghaladhatók vele korlátaink. Segít kapcsolódni lélektársainkhoz, hogy közös feladataink elvégezhetők lehessenek. Megfontolttá tesz, erősíti belső nyugalmunkat, önállóságunkat, aktivizálja és erősíti bennünk az önharmonizálás képességét. Támogatja, hogy minden szinten kifejezzük önmagunk.

Mostanra érhetünk oda, hogy elkezdhetjük valódi életünk. Nem kísértenek minket a múltunknak sötét árnyai, megtalálhattuk és „meggyógyíthattuk” magunkban betegségeink, fájdalmaink, sérüléseink okait, fellélegezhettünk az évekig, akár évtizedekig tartó szorongatásokból. Végre önmagunk lehetünk. Tudunk felelősséget vállalni a múltunkért és tudunk felelősséget vállalni döntéseinkért.

De ki is ez az valaki bennünk? Milyen szándékkal érkezett a Földre, mik a céljai, mit szeretne tenni, hogyan szeretne élni? Hogyan használja mindazt a tudást, amit megszerzett? Ezekre a kérdésekre keressük meg saját válaszainkat. Kapcsolódunk valódi esszenciánkkal, lényegünkkel, megtaláljuk önmagunkban saját magunk valódi társát. Feltárulnak mindazok a feladatok, célok, amit a jelenlegi testükbe leszületett lélek megélni, elérni akar – és elindulunk ezen célok megvalósítása felé.

Mondhatnánk, hogy mostantól nincs akadály – de lesz. Csak mostantól már tudjuk, hogyan birkózzunk meg velük.

Segítő: Acél Ágnes

A LARIMAR folyamatán akkor tudsz végigmenni, ha az első lépésen az OBSIDIAN alapmodul, JADE, AMETIST, ONIX, OPAL, SMARAGD folyamatain végigmentél.

Ez az utolsó intenzív folyamat, a szinten tartás és a felmerülő aktuális kérdésekkel való foglalkozás az AURA és a GOLGOTAVIRÁGOK csoportokban lehetséges.

Amennyiben szeretnél ezekben a csoportokban részt venni, ahhoz a LARIMAR kurzus ideje alatt 2 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az modul ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Időpontok

4 alkalom, hétvégei napon 9-17 között

Helyszín

Az előadások Online lesznek megtartva, a személyes gyakorlónapok pontos helyszínéről az alkalmat megelőzően emailben adunk tájékoztatást.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu