Mit visz a 2021-es év?

2021-es év meghozta nekünk a megéléseket és a helyzetek iránti bölcsességünket, és a toleranciát, figyelmet. Aki résen volt észre vehette, hogy a személyisége elkezdett változni, jó és néha kellemetlen meglepetésekkel szolgálva.
Azonban az év ajándéka az is volt, hogy megtanulhassa az ember, hogy képességei miben erősek, és miben kell még dolgoznia magán…. erre jó tükör a közvetlen környezetünk. Hatalmas személyiségfejlődésen mentünk át, ha akartuk, ha nem. Ezáltal a határaink felfedezése és korlátaink meglátása nagy segítőnk.
Ám jön a 2022-es év, ami folytatásként szép korona lesz az életművünkön.

A 2022-es év a szívből hozott döntések, a párkapcsolatok, kapcsolatok és a bátor döntések éve lesz a Lélek Hangjával és a misztikummal megspékelve.

Tulajdonképpen, amit az előző évek a személyiségünkben nyomot hagytak, azt a 6-os év – a Tarotban A SZERETŐK lapja -, Tényleg megkoronázza, és bátorságra készteti.

A Szeretők éve az odaadást és az egyesítést is képviseli, ám ezt nemcsak a Földön, hanem az Égen és a Lélekben is.
Mit is jelent ez?
Ha az előző években inkább a személyiséged szűkebb, nehezebb részeit kaptad magadtól, akkor arra késztet majd különböző helyzetekkel az érzelmi húrokkal, hogy lépd túl és legyél bátor változni/változtatni.

Ha az előző években képes voltál változtatni, akkor pedig még erősebben fogod látni azt, amikor tényleg összeér benned az Ég a Földdel.
Jönnek a jó érzések, a jó döntések, és a megnyugvás a végén.

Tulajdonképpen az a év lényege az, hogy a kapcsolódásaid, akár önmagad felé is emberbarátibb legyen! EZ AZ UNIVERZÁLIS KARMA LÉNYEGE.

Nagyon sok előrejelzés erősen kiemeli, hogy ez az év a párkapcsolat éve!
Ám ne téveszd meg magad, mert kapcsolódni úgy tudsz jó közérzettel, ha már felfedezted a benned rejlő jó kvalitásokat. Ám tény, hogy jó év a szív megnyitására, a párkapcsolatra és a szívbéli továbbhaladásra is.
FIGYELEM!!!! az árnyoldala a túlidealizált ember, helyzet. Ez akkor fordul elő, ha mi magunkban nem vagyunk képesek megfelelően kezelni a valóságos emberi kapcsolatot, helyzetet. Egyszerű példaként: amikor a párodat, vagy helyzetedet nem önmaga valójában látod, hanem a magad által alkotott idealizált képet szeretnéd megteremteni benne.

A Szeretők éve még meghozza a Lélek Hangját, hiszen az emberi kapcsolataink mind erre épülnek. A külvilágban még mindig erősen folytatódó hullámvasút azt teremti meg, hogy érzésekkel létezz. Nagy szavak kis betűvel!
Az érzelem hullámvasutaztat, míg az érzések állandóak. Pl.: felbosszant a gyermeked, de mégis szereted. Igaz?! Na ez az állandó szeretettel teli érzés, ám ez nem azt jelenti, hogy nem kell 2 hét után a szobájában rendet rakni.

Ez az év a misztikát is rejti, hiszen ha most lépsz erre az útra, nagyon érdekes lehet. Egészen biztosan nagyon sokan fognak erről tanulni, hogyan is vedd fel a Lelkeddel a kapcsolatodat, hogy együtt könnyebb legyen. Ha azonban még erőteljesebb az utadon a Fél-elem, akkor ajánlom, hogy előbb evvel dolgozz (tapasztalás).

Hivatás: ugyan nem érhetsz el egyszerre mindent, de ha az időzítésed jó, a félelmed kicsi, a megélhetésed megfelelő lesz, akkor lépj.
Kapcsolatok: Szerelem az örök téma, és ez az év segítő ebben a témában is nagyon. Akár ha újítani szeretnéd, akár teremteni. Azonban ne egy általad idealizált képet keress, hanem földi embert.
Pénzügyek: ha a teremtő fázisodban vagy, akkor egyszerűen figyelj mikor jönnek a szívcsengető lehetőségeid amik hozzák a bőségedet.
Ha a helyzeted még a felismerő szakaszban van (tehát ahhh kevés, szeretném még….. IS), akkor ezt merd egy-egy meditációban vagy papírra leírva megfogalmazni, de nemcsak egyszeri alkalommal.
Ha a lebontó fázisod az erősebb, akkor még nem az ugrásnak van helye, hanem rendnek, tisztaságnak, ürességnek. Törekedj erre.
Lelki Élet: bár nagyon megrendítő amikor először találkozol valamelyik hozzád közel álló Angyallal, mégsem csak ez a cél! A SZABAD AKARAT felvállalása és a boldogság megélése a cél a Földön. Segíteni a “feletteseink” segíthetnek, ám helyetted nem cselekszenek, mert az emberi élet nem az ő szférájuk.

Lelki, óóóóóó még nagyon sokat tudnék írni, mondani, amit fogok is akár a Hírlevelekben, akár az ASTÁ Lélekiskolában, mert ezek az ÉN örök szerelem témáim.
A viszont látásig minden jót és szerencsés évet kívánok.

Természetesen még nagyon sok mindent tudnék mondani, ám ezek inkább személyes dolgok lennének, így ha még szeretnél saját egyéni térképet kapni, akkor kérlek írj e-mailt (asta@namasta.hu), jelentkezz be hozzám Személyes Tarot Elemzésre!

A Szeretők

Archetípusa: Érosz
Állatövben: Ikrek
Istenségekben: Vénusz, Esthajnal csillag
Mítoszok, amik hozzá fűződnek: Ádám és Éva
Szakrális helyei: Aphrodité temploma
Ünnepe: szerelmes ünnepek
Zene: Trisztán és Izolda
Illata: Szantálfa, tönjén, rózsa
Drágaköve: karneol, rózsakvarc, korall
Asztrológia: Vénusz, Mars, Hold
Olvasmány: szerelmes regények
Idézete: “Megcsókolni valakit nagyon intim dolog, ezért a szíved mindig kihagy egy ütemet, mielőtt megtennéd.” Keanu Reeves

JÓ UTAT, ÉLVEZETES FELFEDEZÉSEKET és LELKI MEGBÉKÉLÉST KÍVÁNOK!!!
ASTÁ – Acél Strähle Ágnes

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Január

HKO – vese és a húgyhólyag

A vese és az életerő kapcsolata közismert. A vese tárolja a velünk született életerőt, mely – egészséges életmód esetén – az életközépig stabil szinten marad…

A hónap csodanövénye a citrom

A citrom Illóolaj a doTERRA illóolajok közük az egyik legnépszerűbb illóolaj, ezt a népszerűségét pedig a sokféle felhasználhatóságának köszönheti…

Januári egészségtippek – Vese és a Húgyhólyag

A vese mint páros szerv a párkapcsolat szimbóluma. Vesebetegség esetén gyakran áll az a háttérben, hogy partnerünket vagy környezetünket hibáztatjuk, mert nem ismerjük fel ki mit, milyen problémát tükröz nekünk…

Vese és Húgyhólyag ásványai

A jáde jelentése “ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza …

Vese erősítő ételek

Mérsékelten forró, meleg, szobahőmérsékletű ételek (túl forró ételek a vese yint gyengítik). Ízvilág: sós. Húsok: bárány, vadmalac, sertés, kacsa, galamb, birka. Halak: osztriga, füstölt halak, lazac, tonhal…

Vesetisztító, veseerősítő növények

A húgyhólyag bakteriális és gyulladásos bántalmaira az Apróbojtorjános teakeverékek fogyasztását ajánljuk, naponta 1-3 csésze, étkezés előtt. Megelőzésre hetente 1-2 csésze fogyasztása javasolt.

Január és február az Ajurvéda szerint

A Taoista Jóga rendszerében az év első 2 hónapja a húgyhólyaghoz és a vesékhez kapcsolódó időszak. Mind a húgyhólyag, mind a vesék leghatékonyabb Ájurvédikus tisztítása és karbantartása…

Arcdiagnózis – Vese és Húgyhólyag

Diagnosztikus értékűek a szem alatti árnyékok, elszíneződések, az alsó szemhéj állapota. Sötét karikák a szem alatt – a vese jang életenergia kimerülését jelzik, melynek oka lehet vesebetegség, mellékvese-folyamatok…

Csakrák – Mantrák – Vese és Húgyhólyag

A 2-es csakra: Svadhisthana csakra, szakrális csakra, nemi csakra, sexcsakra – a keresztcsont magasságában helyezkedik el. Eleme a víz, tehát minden olyan dolog, ami a szervezetben folyékony…