Miről is fog szólni?

Családról az egészség megőrzéséről, és a lelki világunk minőségéről, fizikai létünk jóllétéről, túlzott tűzről, ami a fejet és a testet is felemésztheti.

A tanulásról, amit tapasztalunk, konklúzióid fogják megmutatni mennyire fejlődtél az éveidben
fejlődtél, vagy „csak” kapargattad a felszínt és tréningeztél arra, hogy átugord a „NAGY” akadályt az életedben?
Hol bölcsültél, felfedezed az életedben azt a minőséget, ami továbbhajtott, amitől nem adtad fel, vagy akár azt is, ahol már nem tudtál több erőt összeszedni, elnapoltad energia hiányában a dolgaidat.

Sok-sok illúzió volt és lesz is az éveinkben, ahol szemben áll a Lelki világ és az anyagi világ.

Viszont amíg ezt két létfontosságú minőséget nem tudod a reális fizikai síkra visszaterelni addig mindig valamelyik területed vesztes lesz!
Miért?
Mert az elméd a veszteségre, hiányra kondicionált, és nem a pozitív jó, előre vivő dolgokat veszi még figyelembe.

Igen, tréningezni, hálát adni kell!!!! Ez nem egy New Age irányzat, hanem már az őseinktől, hitrendszereinkben, vallásainkban is „elő van írva”…. bár ha egyszerűen csak örülsz a jónak, megköszönöd és a másik emberrel is tudsz örülni, ez a legfantasztikusabb és legönzetlenebb hála és szeretet megnyilvánulása.

A család

Már többször leírtam az évek alatt – nem vagyok szószátyár, így gondolom emlékeztek még a csekély számú írásomból, hogy a család a világunk mikro alapja.
Mostanában annyi változás van, hogy csak kapkodjuk a fejünket, mit és hogyan csináljunk, hogyan oldjuk meg, ki hová menjen, mi legyen a gyerekkel, ha otthon dolgozok, azt mikor tegyem és hol van az a kuckó, ahol minőségi munkát tudok végezni? … stb.,

Az egészség megtartása/betegség megelőzése

Újabb típusú „árcédulák” jöttek be az életünkbe, és folytatódni is fog DE még hozzájön a türelem/lobbanékonyság, az egészség megtartása/betegség megelőzése.
Nemcsak mint gyógyító médiumként vesszőparipám, hanem most már a világ is azt mutatja körülöttünk, hogy szakellátások, személyzetek egyre kevesebben vannak, nehezebb bejutni és sokára tudsz érdemben a túlterhelt egészségügyi dolgozókkal szót érteni.
Nem őket bántva, félre ne értsétek… ezek a külső körülmények, amik bizony mostanában nehezítőkként jelennek meg az életünkben és nem könnyítőként, tehát gy gondoljatok a fizikai egészségetekre.

Például, megéri-e 10 órát pluszban dolgozni, mikor olyan fáradt vagy, hogy mostanában állandóan lebetegedsz?
Mi mennyit ér?
Ha az egészséged helyett a betegséged a több, akkor teherré válsz a munkáltatódnak, magadnak és családnak.
Ide azért a „teher családnak” hozzáfűzném, hogy gondold el: betegen gyógyszert használsz, valakinek el kell látni, sőt a munkádban is pénzkiesés, amit a következő hónapban megint megéreztek. És ez csak az anyagiak, arról nem is beszélve, hogy a jó családod, még szét is aggódja magát, és az ellátásodat is csak részben tudják megoldani, hiszen többet kell dolgozniuk, mert a közös projektből kiestél.

Jóban-rosszban

Igen, jóban-rosszban… de most nagyon meg fogjuk azt tapasztalni, hogy a rövidlátásunk, okoskodásunk, dühünk mennyire teher és gyötrelem másokra nézve is, és milyen nehéz ezt helyrehozni.
Ha fába beversz egy szöget, és ha ki is húzod, a helye mindig ott lesz. Ilyen a tetteink következménye is! Vigyázz milyen nyomot hagysz magad után.

A romboló akarat és a kreatív előre gondoló

És itt jön a 2023-as év „specialitása” ahol a romboló akarat és a kreatív előre gondoló kihívás elé fog állítani. Itt fogsz számot adni minden cselekedetedben arról, hogyan tudsz egy feladatot megoldani, mennyire jár a szád, és mennyire vagy alkalmazkodó képes.
Szóval roppant kreatív év lesz, hol örülsz ha nyugalomba tudsz kerülni, mert amikor nem csinálni kell, akkor pihenni 🙂

A tüzes évek jellemzője, hogy a vízembereket elpárologtatja, a föld embereket perzseli, a szél embereket állandóan kihívja. Tehát ha az asztrológiai jegyed tudod, akkor kb. ilyen éved lesz… Azonban még ott a tér elem, ahol a hit, az emberi jóság, a gondoskodás és őszinteség leledzik. Ide mindig visszatérhetsz.

Tudod: ha előre nem lehet, ha hátra nem tudsz, akkor felfelé menj, ott mindig van helyed.

Nehéz lesz az elméd ülő meditációra befogni, de megéri. Aki pedig végképp nem tud leülni, az sportoljon olyan sportot, ahová nem fér be az elméje. Minden gondolkodás nélküli perc 100-szorosan meghálálja magát.

Hőhullámok meglovagolása

Ebben az évben is a hőhullámok nagyon kiszámíthatatlanok, így a testedet igénybe fogja még jobban venni.
Érdemes előre gondolkodni a tavalyi hullámokra visszagondolva.
Aki feladós típus, nekik jó hír, hogy a beindulás egy ügy elintézésében könnyebb lesz, mert a tűz nemcsak perzsel, hanem meglöki a lassút.
Viszont jókat lehet majd sütni, finomak lesznek a pékáruink és nagyobb kedvünk lesz sütni, grillezni.

Jó ereje lesz a növényeknek, gyógynövényeknek. Igen tudom ilyenkor jön sokszor az, hogy Úristen mennyibe került ez+az. De hisz vannak barátaid, családod, ismerőseid, akikkel össze lehet fogni és osztozni, így már rögtön nem kerül annyiba.
És ne gondold azt rögtön, hogy „mert nekem nem telik rá”… inkább arra, hogyan tudok szert tenni rá legyen a gondolatod!
Rögtön pozitív lesz a gondolat és így a „tér” rögtön tud rá csodákkal reagálni 🙂

Tehát akinek kihívása volt már tavaly is az időjárással:
– ha meleged van, hűtsd magad fürdővel, egyenletes ivással, kókusz féleségekkel pl.: kókusz italokkal;
– ha a szél okoz gondot, vegyél sálat/kendőt a nyakadra és klímát is kevésbé használd, főleg rád irányítva;
– ha a köd okoz gondot, ne fogyassz tej-, tejtermékeket és járj sóbarlangba;
….. óóóóó még rengeteget tudnék ezekről mesélni 🙂

Na, és MOST jön az úton járók rejtelmes útjai rész

Azt érezheted egy ideje, hogy mintha mindent újra kellene kezdened és semmire sem mentél eddig?!? Ez így igaz és nem igaz.
Az akarat az alsó két csakrában honos, így ahogy a körülöttünk lévő világ alapjaiban változik, nekünk is kell. Ezért van a vissza az alapokhoz állapot.
Amikor elkezdted magad fejleszteni, vagy kilábalni a rossz minőségedből, akkor már bevált az alapok rendezése, így most is befog.
Hiszen a mostani jobb minőséged ennek köszönhető.

Szóval és tettel, most pozitívabban, tudatosabban és tapasztaltabban tudod az alapjaidat erősítani, tisztítani, megélni, átgondolni természetesen annak függvényében, hogy mit szeretnél meglépni.

Fontos, hogy legyetek jó szívűek, karitatívak, mert nagyon sok ember nincs olyan állapotban, hogy jobban tudjon magáért tenni. Ez akár anyagiakban, akár lelkileg. Szakítópróba ideje ez a Lelkiségünkben, hogy mennyire tudsz segítő, adó lenni mégis magadra is vigyázva nemet mondó lenni.

MERT AZ EMBER EREDENDŐEN JÓ ÉS SZERETETRE SZÜLETETT!
Ölel-és Ági

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Január

Farsang

Farsang kezdete mindig vízkeresztkor (január 6-án) van, zárónapja pedig attól függ, hogy hamvazószerda, vagyis a húsvéti nagyböjt kezdete (és előtte húsvét) éppen melyik napra esik.

A hónap csodanövénye a citrom

A citrom Illóolaj a doTERRA illóolajok közük az egyik legnépszerűbb illóolaj, ezt a népszerűségét pedig a sokféle felhasználhatóságának köszönheti…

Vese és Húgyhólyag ásványai

A jáde jelentése „ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza …

Januári egészségtippek – Vese és a Húgyhólyag

A vese mint páros szerv a párkapcsolat szimbóluma. Vesebetegség esetén gyakran áll az a háttérben, hogy partnerünket vagy környezetünket hibáztatjuk, mert nem ismerjük fel ki mit, milyen problémát tükröz nekünk…

Vesetisztító, veseerősítő növények

A húgyhólyag bakteriális és gyulladásos bántalmaira az Apróbojtorjános teakeverékek fogyasztását ajánljuk, naponta 1-3 csésze, étkezés előtt. Megelőzésre hetente 1-2 csésze fogyasztása javasolt.

Vese erősítő ételek

Mérsékelten forró, meleg, szobahőmérsékletű ételek (túl forró ételek a vese yint gyengítik). Ízvilág: sós. Húsok: bárány, vadmalac, sertés, kacsa, galamb, birka. Halak: osztriga, füstölt halak, lazac, tonhal…

Január és február az Ajurvéda szerint

A Taoista Jóga rendszerében az év első 2 hónapja a húgyhólyaghoz és a vesékhez kapcsolódó időszak. Mind a húgyhólyag, mind a vesék leghatékonyabb Ájurvédikus tisztítása és karbantartása…

Arcdiagnózis – Vese és Húgyhólyag

Diagnosztikus értékűek a szem alatti árnyékok, elszíneződések, az alsó szemhéj állapota. Sötét karikák a szem alatt – a vese jang életenergia kimerülését jelzik, melynek oka lehet vesebetegség, mellékvese-folyamatok…

Csakrák – Mantrák – Vese és Húgyhólyag

A 2-es csakra: Svadhisthana csakra, szakrális csakra, nemi csakra, sexcsakra – a keresztcsont magasságában helyezkedik el. Eleme a víz, tehát minden olyan dolog, ami a szervezetben folyékony…

Kínai medicina – vese és a húgyhólyag

A vese és az életerő kapcsolata közismert. A vese tárolja a velünk született életerőt, mely – egészséges életmód esetén – az életközépig stabil szinten marad…