Nyári tábor – hit, eredendő jó útja bennünk, alkalmazkodás a világhoz

Néha messzire kell menni, hogy közel kerülhessünk önmagunkhoz.
Amikor meg tudjuk engedni magunknak a kiszakadást a hétköznapokból, a lelkünk felszabadul, és szellemünk ki tud nyílni az újra. A befogadásra, a beengedésre, az elengedésre.

Ezért gyűlünk össze évről-évre itt, Somogyvámoson, a Krisna-völgyben, hogy új utak nyílhassanak bennünk, új tudásokra tegyünk szert, és elengedjük azokat a dolgokat magunkban, amik már nem szolgálnak minket.
Meg persze azért is, hogy jókat beszélgessünk, táncoljunk, nevessünk – minőségi időt tudjunk együtt tölteni olyan emberekkel, akiknek lelke a mi lelkünkre rezonál, akik között nem kell rejtegetnünk gondolkodásmódunkat, akiknek nem vagyunk furcsák csak azért, mert másként látjuk, és másként is akarjuk látni a világot, túl akarunk nézni a fizikai létezés dimenzióin. Itt lehet örülni egymás sikereinek és együtt lehet könnyezni az utak nehezebb részeinek történetein.

Szerető közösség – empátia – jóindulat – öröm. Ezek jellemzik a nyári táborainkat.
És amit hozz magaddal te is: kitartás – haladási szándék – tolerancia – humor.
Szokás szerint a jó közérzet, egy jó nagy lelki fitnesz, testmozgás, meditáció, gyönyörű szakrális hely, és nem utolsó sorban MI, akiktől még jobbá varázsolódik ez az egész program.

Szállás: 2-3 fős szobákban (1 ágyas szoba is kérhető, mely feláras).
Érkezhetsz úgy is, hogy nem alszol ott, hanem a faluban keresel magadnak szállást, azonban inkább ajánlom elvonulásként, végig velünk együtt töltve ezt a programot – sokkal hatékonyabb, ha tényleg ki tudod kapcsolni magad pár napra a világod malomkerekeiből. Megérdemled.

Étkezés: vegetáriánus étkezés – svédasztalos reggeli, kétfogásos ebéd és vacsora. Mentes ételeket felárral tudnak biztosítani.
Amennyiben allergiás vagy, illetve vannak olyan ételek, amiket nem eszel, írd meg ezt felénk jelentkezésed során, hogy előre jelezhessük a helyszínnek a speciális igényeket, ételérzékenységeket.

Az ár tartalmazza a 7 nap teljes programját, a foglalkozásokat, szállás és étkezések díját.
A helyedet az eseményen 2021. január 22-ig a jegy megrendelésével tudod biztosítani.
A teljes árból 30.000,- Ft a szállás előfoglalása, amit lemondás esetén nem tudunk visszatéríteni.

Létszám: max. 30 fő

Bővebb információ később…

Időpont/ár:

2021. augusztus 16-22.

Az ár  tartalmazza a 7 nap teljes programját, a foglalkozásokat, szállás és étkezések díját.
Ebből 30.000,- Ft a szállás előfoglalása, amit lemondás esetén nem tudunk visszatéríteni.

Helyszín

RÁDHE Resort – Somogyvámos (http://www.radheresort.hu/)

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu