ONIX – kurzus

Kilépés a karmikus körökből

Az ónix megteremti körénk azt a burkot, melyben meghallhatjuk saját belső hangunkat. Enyhíti félelmeinket, hogy velük szembenézni tudjunk. Inkarnációs munkákhoz az egyik legjobb segítőtárs, kitartást ad, támogatja a koncentrációt, öntudatra ébreszt és megvéd minket az ártalmaktól.

Az emberiség történelmének viharosabb és nyugodtabb évezredeiben lelkünk újra és újra visszatér, hogy emberi testben tapasztalja meg a fizikai valóságot. Él, megél és túlél. Tanul és tanít, magára ölt számtalan szerepet, és ezekben a szerepekben megsebesül, bánt, bénul és bénít, harcol, békét köt, szeret, gyűlöl, támogat, nevel, épít és rombol – és újra és újra magával hozza fel nem dolgozott sérüléseit.

Az emberiség történelmében lehetséges szerepek szinte mindegyikét eljátszottuk már, valamelyiket több, valamelyiket kevesebb alkalommal. Valamelyiket több, valamelyiket kevesebb sikerrel. És az emberiség történelmében először most van alkalmunk arra, hogy ezekre a sérülésekre valódi gyógyírt kaphassunk, hogy lezárhassunk karmikus köröket anélkül, hogy azokat újra meg kelljen nyitnunk.

ONIX kurzusunkban ez a munka kezdődik el, felismerhetjük életünkben az ismétlődő mintákat, melyek nyomán eljuthatunk azokhoz a karmikus feladatokhoz, amelyeket ebbe az életünkbe megoldást követelve hoztunk magunkkal.

Hallgasd meg, ismerd fel, érezz bele saját múltad árnyaiba, hogy megszabadulva tőlük szabadabban élhess tovább.

Előadók: Acél Ágnes, Krakk Vera, Sztrapek Móni és Farkas János.

Az ONIX kurzus elvégzésének előfeltétele az OBSIDIAN alapkurzus, JADE, AMETIST kurzusok elvégzése.
Folytatás az OPAL kurzuson.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő kurzusra, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az kurzus ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Időpontok

12 alkalom, hétvégei napon 9-17 között

Ára

14.000,- Ft / 1 alkalom

Helyszín

Az előadások Online lesznek megtartva, a személyes gyakorlónapok Budapesten kerülnek megrendezésre. A pontos helyszínről az alkalmat megelőzően emailben adunk tájékoztatást.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu