OPAL – kurzus

Teremtés, átlépés a rossz karmákból a jó karmákba

Az opál egy olyan lámpa lehet a kezünkben, amivel bevilágíthatunk múltunk sötét, elzárt részeiben, megmutathat nekünk előző életek során átélt eseményeket, valamint segít felsőbb énükkel és a kozmikus tudattal való kapcsolat kialakításában és fenntartásában. Támogatja az érzelmeinkkel végzett munkát, lebontja gátlásainkat, erősíti élni akarásunkat és javítja kedélyállapotunkat.

Folytatjuk az ONIX kurzuson megkezdett munkát, karmikus feladataink feltérképezését és feldolgozását. A múlt tisztításával egyidejűleg itt már tisztul jelenlegi életünk, így a jövőnk útja is. Mélyebb betekintést nyerhetünk egyéni és családi mintáinkba, felfedezhetjük úgy önmagunkban, mint a családfánkban az évszázadok lenyomatait, megtapasztalhatjuk önmagunk teremtő képességeit, megismerkedünk a DNS átírás, átprogramozás lehetőségeivel.

Előadók: Acél Ágnes, Krakk Vera, Koller Krisztián

Az OPAL kurzus elvégzésének előfeltétele az OBSIDIAN alapkurzus, JADE, AMETIST, ONIX kurzus kurzusok elvégzése.
Folytatás a
SMARAGD kurzuson.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő kurzusra, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az kurzus ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Időpontok

4 alkalom, hétvégei napon 9-17 között

Ára

14.000,- Ft / 1 alkalom

Helyszín

Az előadások Online lesznek megtartva, a személyes gyakorlónapok Budapesten kerülnek megrendezésre. A pontos helyszínről az alkalmat megelőzően emailben adunk tájékoztatást.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu