A HIT, mint alap pillér!

Az egyéni és a csoportos segítéseim és támogatásaim fontos pillére a HIT, és itt most ne valamiféle vallásra gondolj.

A HIT teljesen egyszerű alapokon nyugszik! Szereteten, barátságon, becsületen, figyelmen és tolerancián.
Amennyiben így viselkedsz a körülötted lévő emberekkel, TE is ezt kapod vissza.

Hiszek abban, hogy amikor leszületünk újra a földre, olyan feladatokat választunk, amik a fejlődésünket szolgálják. Tehát a jó hírem az, hogy amit ebben az életben megélsz, az nagyrészt a TE fenti választásod és fent még pontosan tudod, hogy meg tudod oldani.

Amikor lejövünk, ezt már annyira nem éljük meg tisztán, de idővel rájössz, hogy nem a körülmények áldozata vagy elsősorban, hanem a döntéseid következményeit viseled és hiába akarsz előle elmenekülni, nem lehet! Azért sem, mert nagyon sokszor ha akkor látszólag sikerül, másmilyen formában, időben, visszakapod ezt a feladatot.
Így kérlek nézz inkább szembe a mindennapjaiddal, és ne feledd, mindig van választásod.

Ha sikerül meglátni a mindennapokban, hogy minden cselekedetünk, egymásra épül, akkor azt is látni fogod, hogy hol jobb, hol rosszabb passzban vagy, de ez egyre kevésbé mozdít ki a magabiztosságodból.

Kívánok ehhez nagy kitartást, szeretetet, türelmet, állhatatosságot, alázatot, e gyönyörű-keserű-édes élethez szívem teljes melegével!

Mivel már tudom, hogy ki vagyok és mit akarok, miért születtem le a földre ismét. Így most már nagyon sok éve kiderült az is, hogy tisztán látó médiumként segíteni szeretnék minden olyan embernek aki szeretne az életén változtatni, vagy csak éppen gödörben van és ki akar mászni belőle, illetve egy teljes értékű örömökkel teli életet szeretne élni itt a Földön a MOSTban.

Ma még mindig úton vagyok, bár most már pontosan tudom, hogy hová tartozom, mit szeretnék és mi a jó nekem, s ezt teljes mértékben vállalom.
Aki önmagát tanulja, az a világot tanulja, hisz minden EGY.

Egyéni segítő útmutatásaimon, csak Te vagy és én, csak rád figyelek és csak a Te egyéni problémád áll a figyelem középpontjában.
Különböző általam használt módszerrel, ketten együtt próbálunk megoldást találni mostani életszakaszodban felmerült gondokra.

Valamint kaphatsz feladatokat is, amelyeket otthon kell gyakorolnod, és amik segítenek abban, hogy a munka, amit magadon végzel mindennapjaid részévé és segítőjévé váljon.
Olyan összefüggésekben mutatok rá arra, mi történik benned és körülötted, hogy megérted és nem teremted tovább azt, ami nem szolgál.

MEGENGEDEM magamnak, hogy a változás elkezdődjön és ne féljek a változástól, mert a változás nem mindig rossz és ismeretlen.

Ha érzed a hívást, kérj Tőlem nyugodtan időpontot!
Szeretettel és Tisztelettel várlak!
Bárhogy is döntesz, sok sikert kívánok neked. Kísérjenek az égiek az utadon ÁLDÁSAIKKAL!

EGYÉNI SEGÍTÉS!

A Lélek Iskolája

Sokakat kísértem és kísérek az útjukon egyéni segítéseim során, és egy idő után azon kezdtem el gondolkozni, hogy szívesen kitágítanám ezt csoportokra is, hogy egyszerre több emberrel haladjunk az úton, amin figyelemmel és egymás segítésével haladhatunk. Azon tűnődtem hogyan lehetne ezt a folyamatot lépésről-lépésre, az alapoktól elkezdve elindítani és fokozatosan haladni Önmagunk és a Világunk megismerése felé.

Táborok

Néha messzire kell menni, hogy közel kerülhessünk önmagunkhoz. Az Önmagunkhoz vezető utat táborokkal is színesítjük, ahol az intenzív munka mellett a pihenésnek és a kényeztetésnek is szentelünk teret. De mint mindig a folyamat során, a fókusz itt is az testi, lelki és szellemi egészségen és az úton való haladáson van. Az elsősorban a csoportoknak szervezett táboraimban lehetőség van „külsősként” is részt venni.

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes

tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, spirituális ékszerkészítő, doTERRA (független) terméktanácsadó

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
E-mail: asta@namasta.hu
Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu
Webshop: astabolt.hu

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Hírek, érdekességek, ajánlások sok szeretettel!