SMARAGD

Test-lélek-szellem integrálása

A smaragddal megtalálhatjuk életünk céljait, kinyitja szívünket új utak felé, és segít minket abban, hogy bennünk a valódi életöröm kialakulni tudjon. Szellemi szinten támogatja fejlődésünket, oldja tudattalan és irracionális félelmeinket, erősíti bennünk saját igazságainkat, védelmezi integritásunk határait, részt vállal testi, lelki és szellemi regenerációnkban. Kialakíthatjuk vele lelki egyensúlyunkat, a nyugalom terét hozza létre körülöttünk. A türelem kristálya.

A SMARAGD folyamatán Erősödik és „gyógyul” a test, könnyebbedik a lélek és felszabadulnak szellemi energiáink – valamint ez a három réteg végre igazából összekapcsolódik bennünk. Ezek talán a legfontosabb dolgok, amiket az önismeret útján járva kaphatunk. Kitisztul a múlt, megteremtve egy olyan jelen valóságát, amiből valódi énünk elvégezheti erre az életre vállalat további feladatait.

Nincs valódi öröm, jólét, megelégedés, nem érhetjük el azt a boldogságot, amit szeretnénk, nem tudunk feladatainkon munkálkodni anélkül, hogy hármasságunk, a test-lélek-szellem hármassága ne kapcsolódjon bennünk össze és ne dolgozzon karöltve egymással bennünk – értünk, az emberért.

Ennek a modulnak a feladata, küldetése, hogy ez az integráció bennünk megkezdődni tudjon. Feltérképezzük még az esetleges elakadásokat, amik részeink összekapcsolódását, harmonikus működését megakadályozzák és aztán átlépünk életünk egy magasabb minőségébe. Befogadjuk a múltban tőlünk elszakadt, leszakadt részeinket – integráljuk önmagunk.

Segítő: Acél Ágnes

 

A SMARAGD folyamatán akkor tudsz végigmenni, ha az első lépésen az OBSIDIAN alapmodul, JADE, AMETIST, ONIX és OPAL folyamatain már végigmentél.
Folytatás a
LARIMAR modulon.

Amennyiben tovább szeretnél menni a következő lépésre, ahhoz évi 1 elvonuláson való részvétel szükséges, amelyet ki tudsz választani az általam meghirdetett táborok valamelyikéből. Az modul ára nem tartalmazza az elvonulás/tábor költségeit.

Időpontok

5 alkalom, hétvégei napon 9-17 között

Helyszín

Az előadások Online lesznek megtartva, a személyes gyakorlónapok pontos helyszínéről az alkalmat megelőzően emailben adunk tájékoztatást.

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu