Szeretet – Siker

A mai világban nehezen élhető emberi életet kell élnünk, EMBERNEK kell lennünk! Ami az Út elején nehezen egyeztethető össze a sikerrel, a toleranciával, szeretettel, igazsággal. Ha most felhúzod a szemöldököd, hogy miről is beszélek, az jó, hiszen te is néha érzed, hogy ennek a kettősségnek a sodrásában alig találod meg a biztos pontokat. A siker nem elsősorban az anyagi világban nyilvánul meg, hanem BENNÜNK!

A sikert nagyon sokszor összekeverik a törtetéssel, a mindenkin való átgázolással. Azonban ez nagyon nagy fokú tévedés, hiszen ha az ember elveszti az önmagában való hitét, becsületét, később, már semmi sem lesz olyan “EGÉSZ”! Ha nem tudod, hogy mire vagy képes és ki is vagy tulajdonképpen az nagy baj! Akkor bizony a SIKER elkerül nemcsak azért, mert nem úgy látod a dolgokat ahogyan az ténylegesen történnek, hanem azért is, mert nem a sorsod éled! Nem úgy éled a sorsod, ahogyan azt valójában kellene.

A siker valójában nagyon tág fogalom, hiszen ha megkérdezel egy bankárt, egy hívő embert, egy segítőt vagy egy anyát, mindegyik mást gondol a sikerről. Hát ez az élet, ezt kellene összekombinálni nap mint nap sikerrel!

A SZERETET olyan törékeny holmi, amit elsősorban magunkban és magunk elől dugunk el, ezért nem találjuk sehol sem a külvilágban, ezért lesz üres és sikertelen az életünk. Ha nem vagy képes önmagadat szeretni, akkor sajnos másokat sem tudsz megérteni és teljes életet élni. Önmagunk szeretete az, ha egyszerűen mindig az éppen elénk táruló helyzetet megpróbáljuk jól megoldani és megbocsátani azt, amire még nem vagyunk képesek. Ha mindig egy kicsit jobban sikerül, az már jó, hiszen magunkért tesszük ezt, így a saját örömünk, a másiknak is jót tesz. Tehát ha bennünket ez a siker boldogsággal tölt el, akkor szeretjük magunkat és megint tudunk egy kis jót tenni másokért IS. A szeretet nem testiség, hanem egy olyan belső érték, ami nem köti meg a lelked, a tested, hanem támogat, épít. Ezek olyan kicsi lépésekben nyilvánulnak, meg a hétköznapokban mint amikor csak azért hallgatod a másikat, mert neki ez akkor fontos. Vagy például nem felejted el az üzletben a saját kedvenced mellé tenni a barátod finomságát, mert gondolsz rá. Ha nem mész úgy haza mint egy dúvad, vagy ha igen akkor megkéred a másikat, hogy várjon egy kicsit, mert most nagy szükséged van az egyedül létre, majd kimész hozzá és megköszönve folytatjátok az napot.

A siker és a szeretet karöltve járnak, szorosan, egymást támogatva, építve. Ha elfogadod azt, hogy a MOSTban ennyire vagy képes akkor már lassan képes leszel önmagadon is dolgozni!

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes

tisztánlátó médium, tarot, motivációs előadó, életsegítő, a Lélek Iskolája alapítója, spirituális ékszerkészítő, doTERRA (független) terméktanácsadó

Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
E-mail: asta@namasta.hu
Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu
Webshop: astabolt.hu

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Hírek, érdekességek, ajánlások sok szeretettel!