Tavaszi tábor – felkészülés, alapozás 3 szinten

A 2021-es év témája: belső világ

Áprilisban a naptár szerint már jócskán benne járunk az új évben, de a tavasz első sugarai azok, amik valójában előcsalogatják belőlünk tenni akarásunk első lépéseit. Ahogy a természet ébred, úgy ébred bennünk is az új év – ilyenkor találhatjuk meg magunkban új motivációinkat, új céljainkat, új törekvéseinket. És ahhoz, hogy ezeket megtalálni tudjuk, figyelni kell – befele, önmagunkba.

Ez a tavaszi tábor alapozás lesz az erre az új évre.
Megfigyeljük létezésünk mindhárom szintjén –, a testi valóságunk szintjén, a lelki történéseink szintjén és szellemi szinten is – hogy mi az ami az igaz igénye a valóságban ennek a három szintnek.

A 2020-as évben gyökereket növesztettünk az új, termékeny, tavaszi talajba, hogy életünk az év során megerősödjön.
A 2021-es évben terveink, a megerősödött személyiségünk segítségével szárba szökkenhetnek, ezt alapozzuk meg ebben a táborban.

Szállás: 2-3 fős szobákban (1 ágyas szoba is kérhető, mely feláras).
Mivel a helyszín közel van Budapesthez, érkezhetsz úgy is, hogy nem alszol ott, azonban inkább ajánlom elvonulásként ezt a programot – sokkal hatékonyabb, ha tényleg ki tudod kapcsolni magad 3 napra a világod malomkerekeiből. Megérdemled.

Étkezés: svédasztalos reggeli, kétfogásos ebéd és vacsora.
Amennyiben allergiás vagy, illetve vannak olyan ételek, amiket nem eszel, írd meg ezt felénk jelentkezésed során, hogy előre jelezhessük a helyszínnek a speciális igényeket, ételérzékenységeket.

Létszám: max. 20 fő

Jelentkezni és érdeklődni az asta@namasta.hu e-mail címen tudsz. 

Időpont/ár:

2021. április 2-4.

Ár: 98.000,-Ft teljes részvétel, szállással

Helyszín

Rosinante fogadó, Szigetmonostor

A Lélek Iskolája | Acél Strähle Ágnes/ASTÁ | E-mail: alelekiskolaja@namasta.hu