Merlin és Maeve – őket emelem ki ebből az ünnepkörből.
Rendkívüli képességű, a természettel együttműködő és „uraló” két nagy hatalmú segítő.

Merlint megszólítani csak akkor érdemes, ha bölcs kérdéseid vannak és hű vagy önmagadhoz.

Ő nem reagál szíre-szóra, még ha szóba is áll veled. Iránymutatásai egyszerűek, mint a hegyikristály energiája, ahogy hozzád áll nem a kényeztetésről szól, hanem a józan emberi mivoltod megőrzéséről.
Mivel az alkímia Mestere, így a megérzések, és jóslatok, az alkímia és az energiagyógyítás akár kristályokkal, akár telepatikusan. A természeti erőket birtokolva, ha kéred és elég elszánt vagy a tanuláshoz, ő megtanít.
Azonban mindig ő az aki kiválasztja a hívások közül, kivel tud „kompatibilis” lenni. Amikor ő tanított ebben az életemben is, bizony nem a babusgatással jutottunk előre, hanem az alázat és a csend megtanulásával. Ha sokáig és jól figyelsz, fogod érteni a természetet és annak törvényeit.
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, gyújts mécsest, szólítsd meg, mond el mit szeretnél, és várj…

Maeve szintén az alkímia, az aromaterápia a gyógynövények, természetes gyógyítások, valamint a testgyertyák és az elementálok, tündérek női „ügyek” támogatója.

Maeve finoman körbe vesz, ám csak akkor tudsz vele szót érteni, ha a környezeteddel, az ő védenceivel jól bánsz. Maeve kedves és figyelmes energiával közeledik, bárhol megjelenik ha kéred, azonban ildomosabb a szabadban vele találkozni.

Akár a „szakterületein” kérsz támogatást, akár az elementálok világát szeretnéd általa megismerni, ott terem és megmutatja a válaszokat, a varázsosságot.
Az én kertem egy neki tett ígéret része. Szerettem volna meghálálni a sok-sok tanítást, a kis barátaim barátságát, a tündék és az entek jelenlétét, így megígértem neki(k), hogy olyan kertre törekszem, ahol ők is védettséget találnak.

Lassan és folyamatosan alakul a kert, a csengettyűs virágok és a vadvirágok is helyet kaptak már nálam, ősi magyar almafajták, valamint süni és béka szállás, madarak rengetegen…
A kert sokszor csak zeng és az energiái gyönyörűen csilingelnek a sok szép láthatatlan energiáktól. Boldogságot hozva mindegyikünknek.

Nos, akár melyikőjükkel veszed fel a kapcsolatot, türelemmel és figyelemmel legyél, megéri.
Ez a hónap a varázsosság és a varázslat hava, erre gondolj amikor meggyújtasz egy mécsest és ültetsz egy virágot, vagy gyönyörködsz bennük.

Az alábbi videó nagyon szépen meghozza ezt az energiát, egybe olvadva vele még a kedved és az erőd is változni fog.

A legkedvencebb nyári ünnep pedig… A Szent Iván éj.
A hagyomány szerint, akik Szent Iván éjszakáján átugranak a tűz felett, egész évben együtt maradnak.

A Föld Áldásos Varázsa kísérjen ebben hónapban!

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Június

Mudrák a BŐR szépségéért

Érdemes kipróbálni a mudrákat (gyógyító kéztartásokat) szépségetek és a bőr szépségének fokozására is!

A TAVASZ típusú nők

Gondoljunk csak bele mi jellemző a tavaszra? Tavasszal éled újra a természet, melegszik az idő, előbújnak a növények, tavaszi virágok, rügyeznek a fák, süt a nap. A tavasz típusú hölgyekre, ugyanúgy, ahogy a természetre is az élettel teliség és a friss, üde, világos...

A TAVASZ illóolajai

a tavasz illóolajai közé leginkább a virágillatok tartoznak, melyeket akár parfümként is használhatunk. Többek között ide tartoznak a Rózsa, Jázmin, Neroli, Magnolia, Ylang-ylang és Geranium (Muskátli)

Szépségvitaminok – BŐR vitaminjai

A bőrünknek is szüksége van tápanyagokra, vízre, és vitaminokra. Számos vitamin, ásványi anyagok és nyomelem áll rendelkezésünkre szépségünk karbantartására…

AKUPRESSZÚRÁval az ÁLMATLANSÁG ellen

Álmatlanság esetén segítségül hívhatjuk az akupresszúrát is, amely garantáltan mellékhatásoktól mentes megoldás az alvásproblémákra.

ILLÓOLAJOKkal a könnyebb álomba merülésért

Álmatlanság esetén vagy rossz alvóknak ajánlatos a következő a doTERRA Illóolajok és illóolaj keverékek, praktikák használata lefekvés előtt, melyek segítségével gyorsabban ellazulunk, elengedünk és könnyebben álomba tudunk merülni, reggel pedig kiegyensúlyozottabban...

ÁSVÁNYOK segítsége ÁLMATLANSÁG és alvászavarok esetén

ÁLMATLANSÁG esetén pedig nyugtató hatással lehetnek ránk a következő ásványok: akvamarin, ametiszt, arany topáz, peridot, réz, rózsakvarc, smaragd, zafír, lepidolit, szodalit, lapis lazuli, holdkő, csaroit, hematit és howlit.

Gyümölcsökkel a szép BŐRért kívül-belül

A gyümölcsökkel kívül és belül is nagyon sokat tehetünk bőrünk szépségéért, ha megesszük őket vitamintartalmukkal segítenek a szervezetünk karbantartásában, ha pedig pakolásként az arcunkra kenjük, akkor hidratálnak és csökkentik a ráncosodást…

Meridiánok – MÁJ meridián

A máj meridián feladata a tápanyag és a fizikai erőnléthez szükséges energia raktározása. Növeli a szervezet ellenálló képességét és méregteleníti a vért. A vérkeringést a szív irányítja, de magát a vért a máj raktározza és adagolja a testnek.

Májproblémák Lelki Okai

A májbajok a saját viselkedésemből származnak. A felgyülemlett frusztrációim, a gyűlölködéseim, a féltékenységem, az agresszivitásom mind-mind májproblémák megjelenésének rizikófaktorait növelik.

Máj és Májproblémák gyógynövényei

Egyik fontos méregtelenítő szervünk a máj, mely lebontja a szervezetbe jutott káros anyagokat. Munkáját azzal tudjuk segíteni, ha nem terheljük fölöslegesen…

BŐRszépség gyógynövényekkel

Mivel rengeteg lehetőséget kínál számunkra a természet és a gyógynövények a fiatalodásra vagy az öregedési folyamatok lassítására, a teljesség igénye nélkül a nézzünk néhány arcbőrünk és ráncaink számára kedvező hatású gyógynövényt.

Máj védelme testi és lelki szinten

Májunkat is testi és lelki aspektusból is felügyelnünk kell azért, hogy mérgektől mentesen, elégedetten élhessünk a lehető leghosszabb ideig…

Június az Ajurvéda szerint

A Június hónaphoz a májunk kötődik. A méregtelenítés a nyári hónapokban, a meleg hatására a leghatékonyabb. Erre a hónapra a módszer egyszerű, reggel éhgyomorra egy nagy bögre keserű teával indítsuk…

A Máj Gyógyító Ásványai

Az aventurin erősíti a májat, segíti a vérképzést, a vérellátást, melegíti és élénkíti az érzéketlen testrészeket…A zöld turmalin támogatja a máj működését, a szervezet méregtelenítési folyamatát és ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait…