A mostani helyzetben nagyon sok ember él át félelmet, szorongást, ijedtséget, ami nagyon könnyen megboríthatja belső lelki egyensúlyunkat, ennek pedig az lehet a következménye, hogy a stresszhatásra legyengül az immunrendszerünk és sokkal fogékonyabbá válunk a különböző fertőzések, vírusok támadásaival szemben. Éppen ezért most kiemelten fontos a lelki egyensúlyunk megőrzése és belső mérlegünk egyensúlyban tartása.

Az illóolajok segítségével ezt a belső nyugalmat könnyedén megtarthatjátok vagy, ha kicsit már megbillent vissza is állíthatjátok!

Ehhez a következő nyugtató és harmonizáló illóolajokat szeretném ajánlani nektek:

doTERRA Serenity (NYUGTATÓ) illóolaj keverék:
Mivel a stressz nagyban hozzájárul a betegségekhez, a Serenity tökéletes illóolaj keverék az ilyen helyzetekben, mivel nyugtatja az elmét, és a testet, használatával azonnali relaxáció, kipihent jó közérzet és a békés megnyugvásérzet érhető el.
A benne lévő illóolajok nyugtatják az érzelmeket és az érzékeket, csökkentik a feszültséget és békés, pihentető alvást biztosítanak.

Adjatok pár cseppet a Serenity illóolajból a fürdővízhez vagy a lelazult nyugodt alvásért kenjétek a talpatokra elalvás előtt vagy párologtassátok éjjel a nyugtalan gyermek lecsillapítására.

TIPP: A tökéletes pihenésért kenjetek vivőolajjal pár csepp Serenity-t az egyik talpatokra és Balance illóolaj keveréket a másikra. A nyugodt érzelmek elősegítése érdekében masszírozzátok a tarkótokba vagy használhatjátok relaxáció elősegítésére meditáció előtt vagy stressz csökkentésére egy masszázs részeként is.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Balance (EGYENSÚLY) illóolaj keverék:
Mindenki életében előfordul az érzelmi harmónia kikapcsolása, illetve a szorongás vagy félelem érzése. A Balance illóolaj keverék egyensúlyba hozni az érzelmeket, valamint segíti a szervezet stresszmentesítését, a relaxálást és elősegíti a harmónia, nyugalom, pihenés érzetét és a jó közérzetet.
Ezen kívül segíti az idegrendszert, hogy visszanyerje egyensúlyát, így a test összes rendszere kiegyensúlyozottabbá válik, újra kapcsolatot tudunk teremteni ösztönös énünkkel, lecsitítja félelmeinket, fájdalmainkat.

Szorongás enyhítésére vagy relaxációhoz alkalmazhatjátok a tarkótokon, nyakatokon és a csuklótokon. Egy nyugodt, ellazult környezethez (akár meditáció előtt is) tegyetek egy cseppet jóga matracotokra.
A mindennapos stresszérzet csökkentésére masszírozzátok a talpatokba. A nyugodt alvás és békés álmok elősegítésére párologtassátok vagy kenjétek elalvás előtt a talpatokra vagy cseppentsétek a párnátokra. (Igazi illóolajat úgy ismerhetitek fel, hogy nem hagy nyomot a textílián!)
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Ylang-ylang Illóolaj:
Az ylang ylang illóolaj a feszültség és a stresszérzet csökkentésével és a pozitív szemlélet elősegítésével (elősegíti a pozitív gondolatokat) javítja, emeli a hangulatunkat, ezzel egyidejűleg nyugtató hatást is biztosít.
JÓ TUDNI! Belsőleg alkalmazva antioxidáns hatása is van.

Nyugtató, hangulatemelő hatás eléréséhez masszírozzatok néhány csepp ylang ylang illóolajat a tarkótokba vagy keverjétek frakcionált kókuszolajba és masszírozzátok át vele a hátat és a vállakat, hogy csökkentsétek a mindennapos stressz hatásait.
Párologtassátok vagy keverjetek pár cseppet a meleg fürdőtökhöz, hogy elősegítsétek a pihenést és enyhítsétek a stresszt.
Az antioxidáns hatás kihasználása érdekében hígítsatok egy cseppet egy pohár vízben és igyátok meg, vagy vegyétek be növényi eredetű kapszulában. A ruha frissebb illatáért tehettek egy cseppet a szárítógépbe is.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Tömjén Illóolaj:
A Tömjént gyakran az “olajok királya”-nak nevezik. Az egyik legértékesebb illóolajként vált ismertté, alkalmazása rendkívüli egészségügyi előnyökkel jár: kapszulában belsőleg használva támogatja az egészséges sejtek működését – rákellenes, elősegíti az immunrendszer építését és fenntartását, gyulladás csökkentő, antiszeptikus, antibakteriális hatással bír.

Belélegezve a békesség és a jól lét érzését kelti, elősegíti a béke, a relaxáltság, az elégedettség és az általános wellness érzését.
Talpon használva elősegíti a pihenést és támogatja az érzelmi egyensúlyt, teljesebb élményért egészítsétek ki levendulával és borsmentával és kenjétek a tarkótokra és a homlokotokra. Párologtassátok vagy csepegtessétek fürdővízbe, hogy pozitív irányba segítsétek befolyásolni a hangulatot és a tudatállapot.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide:
https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

doTERRA Peace (BÉKE) Illóolaj:
A Peace olaj a béke olaja, a belső béke megteremtője, újra reménnyel és szeretettel tölt fel. Nagyon gyakran, különböző okokból eluralkodik rajtunk a félelem, tele vagyunk aggodalommal, zavarodottak, ingerlékenyek vagyunk, ezen érzelmek hatására pedig könnyen kibillenünk az egyensúlyukból.
A Peace abban segít, hogy megnyugodjunk, át tudjuk gondolni a jövőt és el tudjuk kezdeni elölről.
Segít kapcsolódni az Isteni forráshoz, hogy a lélek valós és tartós béke állapotába kerüljön. Segít csatlakozni a valódi és véget nem érő harmónia forrásához, hogy megtapasztaljátok az Isteni tudás nyugalmát és ezáltal képessé tesz bennünket a túlzott kontroll és a rossz lelki minták elengedésére.

Javaslom azoknak, akik mindent kontrollálnának, hiszen ez a félelmekből fakad vagy aki túlzottan alárendelt, hiszen akkor nincsenek önálló gondolataid vagy félős, riadt, aggódó, nyughatatlan vagy. A Peace használatával békés, higgadt, megelégedős állapotot fogsz kapni, mert az élet szép!

Párologtassunk napközben vagy éjszakára is vagy cseppentsük éjszakára a párnánkra vagy a tenyerünkre cseppentve lélegezzük be mélyen, majd a maradékot kenjük tarkónkra. HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI EZT AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>> https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Április

HÚSVÉT – Húsvéti Szokások, Szimbólumok

A húsvét és a hozzá kapcsolódó ünnepek a mozgó ünnepek közé tartoznak, azaz nem esnek a Julián naptár szerinti év ugyanazon napjára minden évben. A Nap mozgása mellett a Hold mozgásától is függ a húsvét dátuma.

Test-és Arcdiagnosztika és a Hormonrendszerünk

Ritkuló szemöldök, gyér szempillák és hajhullás: Általában pajzsmirigy-problémára utal, ha valakinek kevés a szemöldöke vagy a szempillája, illetve hullik a haja, ami manapság már nem csak az idősebbekre jellemző…

Kínai medicina – Szívburok és Hármas Melegítő

A távol keleti gyógyászatban a hormonrendszerhez a Szívburok és Hármas Melegítő meridiánok kötődnek: Szívburok – 19-21 óra között: a szívburok ekkor éri el maximumát, mely jól támogatható…

Segítség a hormonrendszernek Illóolajokkal!

Az illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatók…

A VÍZ energetizálása

A víz egy élő szervezet, amely képes információkat tárolni és táplálni szervezetünket, regenerál, megfiatalít, tisztít kívül-belül. A víz információtároló képessége miatt képes felvenni színek hangok, szavak rezgését…

Hormonális problémák lelki eredete

A menstruáció elmaradása azt jelenti, hogy a nőnél a havi vérzés szünetel, vagy végleg megszűnik. A még termékeny korban levő nőknél fellépő menstruáció kimaradás a nőiség elutasításához…

Csakrák és a hormonrendszer

Csakráink szoros összefüggésben vannak az endokrin mirigyekkel, vagyis a hormonokkal, a hormonrendszerrel. Ahogyan a csakrák az energia központjai, úgy a belső elválasztású mirigyek a test kommunikációs központjai…

Március és április Ajurvéda szerint

A Március és Április hónapok a Szívburok és Hármas Melegítő meridiánhoz kötődnek, amelyek a távol keleti gyógyászatban a hormon háztartásunkhoz kapcsolódó „szerveink”. A tavasz érkeztével…

Tippek hormonrendszerünk erősítésére

Hormonrendszert erősítő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek: B-vitamin komplex, C-vitamin, D-vitamin!, magnézium, folsav, jód, antioxidánsok. (Lehetőleg természetes formában próbáljuk meg bevinni őket!)

VÉDelmező Ásványok

Ezekben a nehéz időkben bizony mindenfajta védelemre szükségünk lehet. Az ásványok közül is számos VÉDELMEZŐ követ találhatunk, használjuk őket!

Hormonális egyensúly gyógynövényekkel

Cickafark – Kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya- és fogínygyulladásra használható. Sebösszehúzó, sebgyógyító hatású. Csökkenti a menstruációs vérzést és görcsöket…

Védelmi mantrák

Bizonyos élethelyzetekben, mint például a jelenlegi helyzetben is szükségünk lehet olyan mantrákra, amelyek segítenek saját védelmünk kialakításában vagy megerősítésében. Ha a spirituális utunkat járva egyensúlyba tudunk maradni…

Mangala Charan Mantra – Ad Guray Nameh

Egyik leggyakoribb védelmező mantra, szerepe a védelem és vezettetés, törli a gondolati, lelki és fizikai akadályozó tényezőket, negatív rezgéseket és segít visszaállítani kibillent egyensúlyunkat.

Az OHM MANI PEME HUNG az Egyetemes Jóakarat Mantrája

Nézd csak a drágakövet a lótuszban! Ha a mantrát ismételjük, azzal felhívjuk magukra a szeretet és határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrézi hatalmas és jóindulatú figyelmét, és megkapjuk az áldását.

Zöld Tara Mantra – A Dalai Láma ajánlásával

Tara az együttérzés és a védelem női istensége, nevének jelentése: csillag. Ő Csenrézi (Avalokiteshvara) női párja, bölcsesség és a könyörületesség női megtestesülése. A hagyomány szerint, amikor Csenrézi látta, hogy mennyire szenvednek…