A mostani helyzetben nagyon sok ember él át félelmet, szorongást, ijedtséget, ami nagyon könnyen megboríthatja belső lelki egyensúlyunkat, ennek pedig az lehet a következménye, hogy a stresszhatásra legyengül az immunrendszerünk és sokkal fogékonyabbá válunk a különböző fertőzések, vírusok támadásaival szemben. Éppen ezért most kiemelten fontos a lelki egyensúlyunk megőrzése és belső mérlegünk egyensúlyban tartása.

Az illóolajok segítségével ezt a belső nyugalmat könnyedén megtarthatjátok vagy, ha kicsit már megbillent vissza is állíthatjátok!

Ehhez a következő nyugtató és harmonizáló illóolajokat szeretném ajánlani nektek:

doTERRA Serenity (NYUGTATÓ) illóolaj keverék:
Mivel a stressz nagyban hozzájárul a betegségekhez, a Serenity tökéletes illóolaj keverék az ilyen helyzetekben, mivel nyugtatja az elmét, és a testet, használatával azonnali relaxáció, kipihent jó közérzet és a békés megnyugvásérzet érhető el.
A benne lévő illóolajok nyugtatják az érzelmeket és az érzékeket, csökkentik a feszültséget és békés, pihentető alvást biztosítanak.

Adjatok pár cseppet a Serenity illóolajból a fürdővízhez vagy a lelazult nyugodt alvásért kenjétek a talpatokra elalvás előtt vagy párologtassátok éjjel a nyugtalan gyermek lecsillapítására.

TIPP: A tökéletes pihenésért kenjetek vivőolajjal pár csepp Serenity-t az egyik talpatokra és Balance illóolaj keveréket a másikra. A nyugodt érzelmek elősegítése érdekében masszírozzátok a tarkótokba vagy használhatjátok relaxáció elősegítésére meditáció előtt vagy stressz csökkentésére egy masszázs részeként is.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Balance (EGYENSÚLY) illóolaj keverék:
Mindenki életében előfordul az érzelmi harmónia kikapcsolása, illetve a szorongás vagy félelem érzése. A Balance illóolaj keverék egyensúlyba hozni az érzelmeket, valamint segíti a szervezet stresszmentesítését, a relaxálást és elősegíti a harmónia, nyugalom, pihenés érzetét és a jó közérzetet.
Ezen kívül segíti az idegrendszert, hogy visszanyerje egyensúlyát, így a test összes rendszere kiegyensúlyozottabbá válik, újra kapcsolatot tudunk teremteni ösztönös énünkkel, lecsitítja félelmeinket, fájdalmainkat.

Szorongás enyhítésére vagy relaxációhoz alkalmazhatjátok a tarkótokon, nyakatokon és a csuklótokon. Egy nyugodt, ellazult környezethez (akár meditáció előtt is) tegyetek egy cseppet jóga matracotokra.
A mindennapos stresszérzet csökkentésére masszírozzátok a talpatokba. A nyugodt alvás és békés álmok elősegítésére párologtassátok vagy kenjétek elalvás előtt a talpatokra vagy cseppentsétek a párnátokra. (Igazi illóolajat úgy ismerhetitek fel, hogy nem hagy nyomot a textílián!)
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Ylang-ylang Illóolaj:
Az ylang ylang illóolaj a feszültség és a stresszérzet csökkentésével és a pozitív szemlélet elősegítésével (elősegíti a pozitív gondolatokat) javítja, emeli a hangulatunkat, ezzel egyidejűleg nyugtató hatást is biztosít.
JÓ TUDNI! Belsőleg alkalmazva antioxidáns hatása is van.

Nyugtató, hangulatemelő hatás eléréséhez masszírozzatok néhány csepp ylang ylang illóolajat a tarkótokba vagy keverjétek frakcionált kókuszolajba és masszírozzátok át vele a hátat és a vállakat, hogy csökkentsétek a mindennapos stressz hatásait.
Párologtassátok vagy keverjetek pár cseppet a meleg fürdőtökhöz, hogy elősegítsétek a pihenést és enyhítsétek a stresszt.
Az antioxidáns hatás kihasználása érdekében hígítsatok egy cseppet egy pohár vízben és igyátok meg, vagy vegyétek be növényi eredetű kapszulában. A ruha frissebb illatáért tehettek egy cseppet a szárítógépbe is.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Tömjén Illóolaj:
A Tömjént gyakran az „olajok királya”-nak nevezik. Az egyik legértékesebb illóolajként vált ismertté, alkalmazása rendkívüli egészségügyi előnyökkel jár: kapszulában belsőleg használva támogatja az egészséges sejtek működését – rákellenes, elősegíti az immunrendszer építését és fenntartását, gyulladás csökkentő, antiszeptikus, antibakteriális hatással bír.

Belélegezve a békesség és a jól lét érzését kelti, elősegíti a béke, a relaxáltság, az elégedettség és az általános wellness érzését.
Talpon használva elősegíti a pihenést és támogatja az érzelmi egyensúlyt, teljesebb élményért egészítsétek ki levendulával és borsmentával és kenjétek a tarkótokra és a homlokotokra. Párologtassátok vagy csepegtessétek fürdővízbe, hogy pozitív irányba segítsétek befolyásolni a hangulatot és a tudatállapot.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide:
https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

doTERRA Peace (BÉKE) Illóolaj:
A Peace olaj a béke olaja, a belső béke megteremtője, újra reménnyel és szeretettel tölt fel. Nagyon gyakran, különböző okokból eluralkodik rajtunk a félelem, tele vagyunk aggodalommal, zavarodottak, ingerlékenyek vagyunk, ezen érzelmek hatására pedig könnyen kibillenünk az egyensúlyukból.
A Peace abban segít, hogy megnyugodjunk, át tudjuk gondolni a jövőt és el tudjuk kezdeni elölről.
Segít kapcsolódni az Isteni forráshoz, hogy a lélek valós és tartós béke állapotába kerüljön. Segít csatlakozni a valódi és véget nem érő harmónia forrásához, hogy megtapasztaljátok az Isteni tudás nyugalmát és ezáltal képessé tesz bennünket a túlzott kontroll és a rossz lelki minták elengedésére.

Javaslom azoknak, akik mindent kontrollálnának, hiszen ez a félelmekből fakad vagy aki túlzottan alárendelt, hiszen akkor nincsenek önálló gondolataid vagy félős, riadt, aggódó, nyughatatlan vagy. A Peace használatával békés, higgadt, megelégedős állapotot fogsz kapni, mert az élet szép!

Párologtassunk napközben vagy éjszakára is vagy cseppentsük éjszakára a párnánkra vagy a tenyerünkre cseppentve lélegezzük be mélyen, majd a maradékot kenjük tarkónkra. HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI EZT AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>> https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – Április

HÚSVÉT – Húsvéti Szokások, Szimbólumok

A húsvét és a hozzá kapcsolódó ünnepek a mozgó ünnepek közé tartoznak, azaz nem esnek a Julián naptár szerinti év ugyanazon napjára minden évben. A Nap mozgása mellett a Hold mozgásától is függ a húsvét dátuma.

Védelmi mantrák

Bizonyos élethelyzetekben, mint például a jelenlegi helyzetben is szükségünk lehet olyan mantrákra, amelyek segítenek saját védelmünk kialakításában vagy megerősítésében. Ha a spirituális utunkat járva egyensúlyba tudunk maradni…

Az OHM MANI PEME HUNG az Egyetemes Jóakarat Mantrája

Nézd csak a drágakövet a lótuszban! Ha a mantrát ismételjük, azzal felhívjuk magukra a szeretet és határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrézi hatalmas és jóindulatú figyelmét, és megkapjuk az áldását.

Test-és Arcdiagnosztika és a Hormonrendszerünk

Ritkuló szemöldök, gyér szempillák és hajhullás: Általában pajzsmirigy-problémára utal, ha valakinek kevés a szemöldöke vagy a szempillája, illetve hullik a haja, ami manapság már nem csak az idősebbekre jellemző…

A VÍZ energetizálása

A víz egy élő szervezet, amely képes információkat tárolni és táplálni szervezetünket, regenerál, megfiatalít, tisztít kívül-belül. A víz információtároló képessége miatt képes felvenni színek hangok, szavak rezgését…

Mantrák

A mantra szó szanszkrit eredetű, jelentése a gondolkodás eszköze vagy más megközelítésben az elménktől való felszabadítás eszköze. A mantrák erős tisztító hatással rendelkeznek és alapvetően a megvilágosodás elérését szolgálják.

Hormonrendszer Ásványai

Jáde: Egyensúlyt teremt az aktivitás és nyugalom között. Arra sarkall, hogy energiáid pontosan oszd be. Szabályozza az idegek működését, nyugtat és kiterjeszti az érzéseket.

Segítség a hormonrendszernek Illóolajokkal!

Az illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatók…

Mangala Charan Mantra – Ad Guray Nameh

Egyik leggyakoribb védelmező mantra, szerepe a védelem és vezettetés, törli a gondolati, lelki és fizikai akadályozó tényezőket, negatív rezgéseket és segít visszaállítani kibillent egyensúlyunkat.

Zöld Tara Mantra – A Dalai Láma ajánlásával

Tara az együttérzés és a védelem női istensége, nevének jelentése: csillag. Ő Csenrézi (Avalokiteshvara) női párja, bölcsesség és a könyörületesség női megtestesülése. A hagyomány szerint, amikor Csenrézi látta, hogy mennyire szenvednek…

Fejfájás és Migrén esetén hasznos Gyógynövények

Stresszes vagy idegi eredetű fejfájás esetén nyugtató, stresszoldó gyógynövények alkalmazása javasolt, amelyeket akár naponta többször is fogyaszthatunk: Citromfű, Orbáncfű, Levendula, Kankalin…

Tavaszi Táplálkozás – az 5elem konyha

A téli tartalmasabb étkezések után tavasszal ideje átállnunk a KÍMÉLŐBB ÉTRENDre. A tavaszi időszakban kerüljük a túlevést és a nagy vacsorákat, többször együnk keveset, nézzük meg mekkora az öklünk és egy-egy étkezésre ennél ne együnk többet.

Hormonális problémák lelki eredete

A menstruáció elmaradása azt jelenti, hogy a nőnél a havi vérzés szünetel, vagy végleg megszűnik. A még termékeny korban levő nőknél fellépő menstruáció kimaradás a nőiség elutasításához…

Csakrák és a hormonrendszer

Csakráink szoros összefüggésben vannak az endokrin mirigyekkel, vagyis a hormonokkal, a hormonrendszerrel. Ahogyan a csakrák az energia központjai, úgy a belső elválasztású mirigyek a test kommunikációs központjai…

Március és április Ajurvéda szerint

A Március és Április hónapok a Szívburok és Hármas Melegítő meridiánhoz kötődnek, amelyek a távol keleti gyógyászatban a hormon háztartásunkhoz kapcsolódó „szerveink”. A tavasz érkeztével…

Tippek hormonrendszerünk erősítésére

Hormonrendszert erősítő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek: B-vitamin komplex, C-vitamin, D-vitamin!, magnézium, folsav, jód, antioxidánsok. (Lehetőleg természetes formában próbáljuk meg bevinni őket!)

VÉDelmező Ásványok

Ezekben a nehéz időkben bizony mindenfajta védelemre szükségünk lehet. Az ásványok közül is számos VÉDELMEZŐ követ találhatunk, használjuk őket!

Hormonális egyensúly gyógynövényekkel

Cickafark – Kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya- és fogínygyulladásra használható. Sebösszehúzó, sebgyógyító hatású. Csökkenti a menstruációs vérzést és görcsöket…

Kínai medicina – Szívburok és Hármas Melegítő

A távol keleti gyógyászatban a hormonrendszerhez a Szívburok és Hármas Melegítő meridiánok kötődnek: Szívburok – 19-21 óra között: a szívburok ekkor éri el maximumát, mely jól támogatható…