2024-ben eljön a Sárkány éve! Ez az izgalmas kínai horoszkóp szerinti jegy különleges időszakot jelent az életünkben.

De vajon milyen hatással van ez az év a mi lelkünkre és testünkre?

Az első és legfontosabb dolog, amit meg kell említenünk, hogy a Sárkány éve hatalmas lehetőségeket hoz magával. Ez az év a dinamizmust, az energiát és az elszántságot tartogatja. Ezért most érdemes kipróbálni új dolgokat és álmokat valóra váltani. Bátran próbáljuk ki magunkat új területeken, mert a sárkányi erő segítségével sok mindent meg tudunk valósítani! Sokatokban megjelenik erősen az önmegvalósítás utáni vágy.

De ne feledjük, hogy a sárkány nem földi teremtmény, ő a 12 asztrológiai jegy közül az egyetlen, ami nem a Földön él! Tehát a „láthatatlan” birodalomban létezik, ahová szeretettel, jóindulattal, egyenességgel és intuícióval érünk fel. A sárkányok az „elfeledett” tudások őrzője!
De tényleg elfeledett? Azok számára, akik nem fel az Égre és befelé a Szívükbe tekintenek a válaszok után, őket bizony sok kihívás elé fogja állítani az év.

Igen, 2024-ben kihívásokkal is szembesülhetünk az életünk különböző területein, mint például a személyiségünkben a túl egoista nézőpontokból származó túlzások, kevés tolerancia miatti kapcsolati veszteségek, valamint a békesség felrúgásából adódó egyedül maradás. Legyen az a munkahelyünk, párkapcsolatunk vagy egészségünk. Hogy sikeresen leküzdjük ezeket a kihívásokat, fontos, hogy bátran, igazmondóan és határozottan lépjünk fel. Ne hagyjuk, hogy a félelem eluralkodjon rajtunk, hanem nézzünk szembe a problémákkal és bátran küzdjünk értük!

Ebben az évben kiemelt hangsúlyt kell fektetnünk az egészségünkre is. A sárkány éve energiát és vitalitást hoz, ezért fontos, hogy megfelelően táplálkozzunk és rendszeresen mozogjunk. Vegyünk részt edzéseken, jógaórán vagy akár rendszeres sétákkal töltsük fel testünket a sárkányi energiával! Amennyiben az aktivitást csak a szellemi síkra visszük, így fejben, vállban, gyomorban hamar lehetnek problémák.
Mindenféle lazító, könnyű kikapcsolódást segítő tevékenységet vegyél be az évedbe. Nem kell nagy dolgokkal kezdeni, de mindenképpen legyen a heteidben benne.

A tüzes jegyek vegyenek fürdőket, ússzanak, kádfürdőzzenek.
A vizes és földes jegyeknek furcsán jó lesz a könnyűség, dinamizmus.
Míg a szél típusúak vigyázzanak a gondolataikkal, csak megfontoltan és időt adva beszéljenek, döntsenek.

A gyulladásokra, lobbanékonyságra hajlamosító az év egészségben, ezért kérlek, már az elején kezeld/kezeltesd magad a legkisebb jelre is.

A gyermekeknél fokozott álmok lehetségesek, ahol repülnek és esetleg félnek a tüzes dolgoktól. Ezért érdemes most télen például begyújtani a kályhába, kandallóba, s ők maguk tehessenek fát – felügyelettel – a tűzre, vagy alternatívaként dagasszunk velük együtt kenyeret.

Mivel Sárkány Éve és a Nap éve összeforr, így képzelheted milyen erős akarati, teremtő időszakod lesz! Feltéve, ha az életciklusod már a teremtő időszakban van!

Amennyiben az 1. felismerő szakaszban vagy, hogy mi jó és mi nem az életedben, akkor még legyél a manifesztálással türelmes, mert előbb mindig a felismerések jönnek. Hidd el, a Sárkány megsegíti a fény és árnyék megkülönböztetését.

Ha a 2. lebontó szakaszban vagy, itt a Sárkány abban fog segíteni, hogy minél simábban történjenek a változások! Elengedéseid tisztán történjenek, amit a szívedben fogsz érezni. Egyszerűen megkérdőjelezhetetlen nyugalom lesz benne. Innen tudod, hogy jó felé haladsz. Ám ez még nem a teljes folyamat vége, légy türelmes/figyelmes, az élet mutatja, merre menj.

És íme a 3. felépítő szakasz, ahol már kiderült mit szeretnél, mit nem! Mit tehetsz meg, és mit nem! És ebből egy reális, életszerű „gombócot” fogsz összeállítani, ami vágyakból, érzésekből és reális lehetőségekből gyúródik általad.

Ha egy kicsit a magánéletből kitekintünk, nemcsak a belső lehetőségeinket fogjuk felfedezni, hanem azt is, amit a külvilág hoz ajándékként, mérsékletként. Fontos a hála és hogy úgy kelj fel, hogy örülj a nap világnak, a lélegzetnek és a képességeidnek is akár….
Nagyon ajánlom figyelmedbe a figyelmet! Ez az év az alkalmazkodás és a lényegességek éve is. Mi mennyit ér, mennyit tudsz energiában, érzésben, pénzben, lehetőségben beletenni. A Sárkány nemcsak misztikus, de tradicionális és tanító jegy is. Ám az egónak nem nyitja ki szárnyait és adja oda neked, csak a jó akaratnak és szeretetnek.

Figyelmedet felhívom itt is, hogy programokat is találsz a Honlapomon, ahol ebben az évben akár az 1 napos gyakorló napokon, akár a több napos Elvonulásokon, akár a 3 napos rendezvényeken, vagy a minden heti VIP-en és a havi 1 meditáción is a lehetőségeink kiaknázása, kreatív energia használata lesz a fókuszban.

A tanácsadáson pedig csak rád figyelek és át tudjuk beszélni azt, ami foglalkoztat, valamint meg tudjuk keresni a következő lépést, amit itt lent a Földön, és az Égben is kínálnak Neked.
Itt tudsz hozzám időpontot foglalni >>>

Hoztam neked egy széles körű választékot, ami segít abban, hogy kihozd a legjobbat az évből. Legyen szó karrierfejlesztésről, párkapcsolatról vagy egészségügyi tanácsokról, a Sárkány éve alatt mindent megtalálsz, amire szükséged van!
A Honlapomon a MAGAZIN havi szinten segít az egészségünk óvásában, betegségek megelőzésben. Böngéssz bátran a rengeteg hasznos tudásanyag között.

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

Acél Strähle Ágnes/ASTÁ

életsegítő, tisztánlátó médium, tarot, doTERRA (független) terméktanácsadó, a Lélek Iskolája alapítója

EGYÉNI SEGÍTÉS telefonon és interneten is!
Facebook: ASTÁ – Acél Strähle Ágnes | E-mail: asta@namasta.hu | Skype: acel.agnes
Weboldal: namasta.hu | Webshop: astabolt.hu | Hírlevél feliratkozás!

További cikkek – 2020 január

Arcdiagnózis – Vese és Húgyhólyag

Diagnosztikus értékűek a szem alatti árnyékok, elszíneződések, az alsó szemhéj állapota. Sötét karikák a szem alatt – a vese jang életenergia kimerülését jelzik, melynek oka lehet vesebetegség, mellékvese-folyamatok…

Csakrák – Mantrák – Vese és Húgyhólyag

A 2-es csakra: Svadhisthana csakra, szakrális csakra, nemi csakra, sexcsakra – a keresztcsont magasságában helyezkedik el. Eleme a víz, tehát minden olyan dolog, ami a szervezetben folyékony…

Vese és Húgyhólyag ásványai

A jáde jelentése „ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza …

Januári egészségtippek – Vese és a Húgyhólyag

A vese mint páros szerv a párkapcsolat szimbóluma. Vesebetegség esetén gyakran áll az a háttérben, hogy partnerünket vagy környezetünket hibáztatjuk, mert nem ismerjük fel ki mit, milyen problémát tükröz nekünk…

Vesetisztító, veseerősítő növények

A húgyhólyag bakteriális és gyulladásos bántalmaira az Apróbojtorjános teakeverékek fogyasztását ajánljuk, naponta 1-3 csésze, étkezés előtt. Megelőzésre hetente 1-2 csésze fogyasztása javasolt.

A hónap csodanövénye a citrom

A citrom Illóolaj a doTERRA illóolajok közük az egyik legnépszerűbb illóolaj, ezt a népszerűségét pedig a sokféle felhasználhatóságának köszönheti…